Show

Komentari 40

Kedžo: 'Obožavateljica mi je tri dana kampirala pred stanom!'

Kedžo: 'Obožavateljica mi je tri dana kampirala pred stanom!'

Ambiciozni pjevač otkrio je detalje o glazbenoj karijeri i neobičnim susretima s fanovima. Komentirao je ovogodišnji Eurosong, a dotaknuo se i privatnog života...

Sva sreća je da sam ja to saznao tek kasnije, od menadžerice koja mi je rekla sve kada je završilo. Nije me nije htjela plašiti jer je bilo benigno, komentirao je Damir Kedžo (34) za Večernji list nedavnu situaciju kada mu je obožavateljica kampirala ispred stana tri dana. Dodao je da mu je komunikacija s fanovima jako važna te da s njima komunicira i putem društvenih mreža.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prošlogodišnji pobjednik Dore zbog pandemije nije nastupio na Eurosongu s pjesmom 'Divlji vjetre'. Ove godine su mu, kaže, favoriti bili Talijani, a pohvalio je i našu predstavnicu Albinu Grčić (22).

- Pobijedio je onaj najkompletniji, originalan i superioran nastup. Talijani su mi od početka bili jedan od top 5 nastupa ove godine. Albina je prije svega odlična cura i iz sveg srca sam navijao za nju. Mislim da je dostojno predstavljala sebe, nas i našu glazbu, vjerujem da je dala sve najbolje od sebe - rekao je Damir te dodao da Albini predviđa odličnu karijeru.

Pjevač je nedavno ostao bez bake, s kojom je bio jako blizak.

- Nosim se s tugom i prazninom svaki dan jer mi jako nedostaje. Cijeli moj život ona je bila tu uz mene i za mene, a danas, kada fizički nije tu, osjećam njenu prisutnost i dalje. Prepoznajem je u svemu što me naučila i što mi je dala - zaključio je.