Obavijesti

Show

Komentari 30

Kendall Jenner: Kad sam tatu vidjela u haljini pala sam u očaj

Kendall Jenner: Kad sam tatu vidjela u haljini pala sam u očaj
1

PRIJE PROMJENE SPOLA Kendall je u kući nalazila očeve perike i lakove za nokte, zbog čega je mislila da bivši golfer vara njezinu majku Kris Jenner

VIDEO

Manekenka Kendall Jenner (21) priznala je kako joj je srce gotovo stalo kad je prvi put vidjela svojeg oca, tad poznatijeg kao Bruce Jenner (67), obučenog kao ženu.

- Digla sam se usred noći i otišla u kuhinju po čašu vode, gdje sam naletjela na tatu koji je bio odjeven u haljinu. Nisam ga odmah prepoznala. Kad sam shvatila da je to on, pala sam u očaj - prisjetila se Kendall. Dodala je kako je u to vrijeme skrivao svoju transrodnost pa bi se oko četiri ujutro, prije nego što se članovi obitelji probude, odijevao poput žene.

- Znala sam nalaziti perike i lakove za nokte u kući. Bruce je bio vrlo tajnovit. Neko vrijeme bila sam uvjerena da vara našu majku - priznala je manekenka.

Caitlyn Jenner promijenila je spol u siječnu ove godine, na što se odlučila nakon braka s Kris Jenner (65), od koje se razvela 2015.

Screenshot/E!

Iza sebe ima tri propala braka i šestero djece. Nedavno je rekla kako se više ne želi seksati sa ženama te da je konačno spremna na seks s muškarcima. Caitlyn je napisala i memoare pod nazivom 'The Secrets of My Life' u kojima opisuje svoju tranformaciju u ženu, ali otkriva i mračne tajne iz svoje prošlosti.

Knjiga izlazi 25. travnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin