Obavijesti

Show

Komentari 14

Kesovija o kiosku: Drago mi je da nije vulgarno, iznenadilo me

Kesovija o kiosku: Drago mi je da nije vulgarno, iznenadilo me
5

Antun se velikoj pjevačici unaprijed ispričao ako ne bude zadovoljna njegovim kioskom. Kako je rekao: "Kolika je ona veličina i umjetnička diva, trebalo je ljepše izgledati. To je njoj u čast"

VIDEO

Svoju ljubav prema liku i djelu Tereze Kesovije Antun Horvat odlučio je uobličiti u kiosk. Otišli smo u Novalju, pronašli njegov hram Terezi, pronašli smo Antuna, Antun nam je ispričao kako je to učinio jer Terezu obožava, pa je sad red da doznamo što o tome misli i sama pjevačka diva...

POGLEDAJTE VIDEO: Tereza Kesovija na Zagrebačkom festivalu

Pokretanje videa...

00:15

- Ha-ha-ha-ha.... - javila nam se dobro raspoložena Tereza na poziv.

- Znam dulje za taj kiosk. Bila sam iznenađena kad sam čula da postoji. Drago mi je da nije ništa vulgarno, sviđa mi se - kaže nam Tereza.

Antun se velikoj pjevačici unaprijed ispričao ako ne bude zadovoljna njegovim kioskom. Kako je rekao: “Kolika je ona veličina i umjetnička diva, trebalo je ljepše izgledati. To je njoj u čast, nadam se da se neće uvrijediti. Nije puno, ali meni je sve što imam”.

Pitali smo Terezu ima li možda poruku za svojeg najvećeg obožavatelja, ali i PR-a jer, osim što kiosk krasi njezino ime i lice, Antun partijanere na Zrću podučava o njezinoj glazbi.

- Ha-ha-ha. Puno mi pozdravite toga gospodina - rekla nam je za kraj razgovora Kesovija.

Antuna, kojega kao i većinu stanovništva Paga brine mogućnost potpunog kolapsa sezone, sigurno će razveseliti to što je diva zadovoljna njegovim radom. Tko zna, možda Tereza jednom ode nastupati na Zrće, pa i upozna svojega fana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin