Obavijesti

Show

Komentari 30

'Kevin Hart sakrio je kameru i snimao dok smo imali odnose'

'Kevin Hart sakrio je kameru i snimao dok smo imali odnose'
7

Iako se Hart opravdavao da on nema veze s tim, Sabbag ne odustaje od pravde i traži 60 milijuna dolara, gotovo 403 milijuna kuna

Prije dvije godine u javnost je izašla vijest kako je glumac Kevin Hart (40) prevario suprugu Eniko Parrish (35) s Montijom Sabbag (28), koju je upoznao u noćnom klubu, a ona je sad podnijela tužbu protiv njega. Rekla je da su njen susret s Hartom u hotelskoj sobi u Las Vegasu 2017. isplanirali on i njegov prijatelj J.T. Jackson.

U sobu su stavili kameru i snimali intimne trenutke Harta i Sabbag, koja je priznala da su tu večer imali odnose tri puta. Video traje tri minute, a u javnost je pušten u rujnu 2017. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Prema njenim riječima, Kevina je na to potaknuo publicitet, odnosno želja da se za njega još više čuje, pogotovo zato što je tada komičar pripremao turneju. Optužila ga je da je kameru u sobu stavio namjerno, odnosno da je dozvolio prijatelju da je postavi u sobi.

Iako se Hart opravdavao da on nema veze s tim i da ga je J.T. Jackson kasnije ucjenjivao, što je i istina jer je uhićen zbog iznude, Sabbag ne odustaje od pravde i traži 60 milijuna dolara, gotovo 403 milijuna kuna. 

Kevin se 2017. nije opterećivao ovim optužbama, kao ni njegova tada trudna supruga. Zanemarili su skandal i pripremali zabavu povodom skorog dolaska djeteta.

HFPA/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

- Sve će biti na temu crtića ‘Kralj lavova’, a potrošili su 700.000 kuna na hranu i ukrase - rekao je prijatelj para.Unajmili su i pravu čimpanzu u pelenama, a osmislili su i kviz za goste. Par će se nakon zabave baviti Hartovim skandalom. 

Par se vjenčao 2016. nakon pet godina veze. Kum na svadbi bio mu je sin Hendrix (11) kojeg je dobio u braku s producenticom Torrei Hart.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...