Show

Komentari 5

Khloe i Tristan se opet zbližili u izolaciji: Počelo se šuškati kako iznova započinju ljubavnu vezu

Khloe i Tristan se opet zbližili u izolaciji: Počelo se šuškati kako iznova započinju ljubavnu vezu

Obožavatelji reality zvijezde ne žele Tristana vidjeti niti blizu nje nakon svega što joj je učinio. Osim što ju je varao s prijateljicom njezine sestre, prevario ju je i dok je bila trudna

Košarkaš Tristan Thompson (29) upadao je iz jedne afere u drugu, a njegova bivša djevojka, reality zvijezda Khloe Kardashian (35), svakoga bi mu puta dala drugu šansu. No, između njih je eskaliralo kada je Khloe saznala kako ju vara s Jordyn Woods (22), najboljom prijateljicom njene mlađe sestre Kylie Jenner (22). No, čini se kako sada Khloe ponovno naginje k svojem bivšem koji ju je varao. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'Obitelj Kardashian nekad i sad'

Oni zajedno imaju kći True (2), a tijekom izolacije zbog pandemije korona virusa zajedno su provodili vrijeme i to u Chloeinoj kući u Kaliforniji. Mirror piše kako su počele kružiti glasine da par namjerava ponovno započeti romantičnu vezu, što se mnogima ne sviđa.

Obožavatelji reality zvijezde ne žele Tristana vidjeti niti blizu nje nakon svega što joj je učinio. Osim što ju je varao s prijateljicom njezine sestre, prevario ju je i dok je bila trudna. 

Otkako su prekinuli, košarkaš ju je pokušao vratiti skupim poklonima i hrpom komplimenata, no ona je inzistirala na tome da ostanu u kontaktu samo zbog toga što imaju dijete. No, sada se mnogi pitaju je li se nešto promijenilo u ova dva mjeseca što su živjeli zajedno. 

Osim, toga, Thompsonov suigrač Jordan Clarkson (28) nedavno je objavio video u kojem su Chloe i Tristan jako bliski. Riječ je o videu s jednog rođendanskog slavlja. Kardashianka se stisnula njemu, a on joj je obavio ruku oko struka. No, izvor za strane medije tvrdi kako ipak nisu više u vezi, ali da se viđaju zbog djeteta. 

 

 

Najčitaniji članci