Show

Komentari 17

Khloe je varao trudnu: Sve mu je oprostila, a sad žele još djece

Khloe je varao trudnu: Sve mu je oprostila, a sad žele još djece

Iako ju je prevario s Jordyn, najboljom prijateljicom njezine sestre Kylie, Khloe je ostala s Tristanom u dobrim odnosima sve ove godine i sad je napokon potvrdila da su opet skupa

Khloe Kardashian (36) iznenadila je svoje fanove kada je čestitala rođendan ocu svoga djeteta, košarkašu Tristanu Thompsonu. Napunio je 30 godina, a tim povodom podijelila je na Instagramu obiteljsku fotografiju; mama, tata i malena True, koja će u travnju proslaviti treći rođendan. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kardashianke više neće snimati show

- Oni kojima je suđeno da budu skupa prođu kroz sve i svašta što ima za cilj uništiti ih, ali oni izađu još jači nego što su bili prije. Hvala ti što si mi pokazao sve što si mi i obećao da hoćeš. Hvala ti na tome kakav si otac. Hvala ti za to što imam prijatelja u tebi. Zahvalna sam što s tobom ne moram raditi ništa, a čini se kao da radim sve. Nadam se da znaš danas, a i svaki dan koliko te ja volim, ali i mnogi drugi. Sretan rođendan. Dobrodošao u tridesete. Jedva čekam da stvaramo uspomene. Sada život počinje biti dobar - napisala je Khloe. 

Iako se već nagađalo da se par pomirio i da su u odličnim odnosima (isprva radi kćeri, a kasnije jer su shvatili da vole biti blizu jedno drugome), Khloe je to sada i potvrdila. Strani mediji nedavno su pisali kako su 'baš zajedno', ali reality zvijezda to nije potvrdila.

Šuška se kako bi se taj podatak mogao doznati idućeg tjedna kada kreće emitiranje njihove posljednje sezone showa. Fanovi su načuli da žele još jedno dijete i to čim prije kako bi razlika među njima bila što manja. Upravo to je prouzrokovalo rasprave na društvenim mrežama.

Tik pred porod, Khloe je te 2018. saznala da je Tristan bio nevjeran. Nije ju prevario s nekom koju nije znala, već s onom koju je i sama voljela - najboljom prijateljicom svoje najmlađe sestre Kylie Jenner (23), Jordyn Woods (23).

Kamere, koje su bile posvuda po kući jer su snimali show, zabilježile su to mučno razdoblje. Najmiliji su je tješili pazeći da ne klone zbog djeteta koje je svaki čas trebalo stići na svijet.

Razljutilo je mnoge što je Tristana pustila u rađaonicu nakon što je rodila True, a Kim Kardashian (40) tada je bila bijesna što je on uopće stigao. Mrštila se na sve što bi učinio i plazila jezik. 

Nije dugo trebalo i Khloe je otkrila da mu je oprostila, ali i kako će ostati samo prijatelji i brinuti se o malenoj. Situacija se sada itekako promijenila jer žele još djece zajedno. I dok joj jedni sugeriraju kako to nije pametno jer bi je mogao opet prevariti, drugi joj savjetuju da ne sluša nikoga osim sebe. 

- To je tvoj život. Najbolje znaš kako se osjećaš, to i napravi - pišu. 

Najčitaniji članci