Show

Komentari 8

Kič i dekolte u prvom planu: Na tepih došle kao ukrasni papir...

Kič i dekolte u prvom planu: Na tepih došle kao ukrasni papir...

Najveća imena u svijetu televizije sinoć su okupirala crveni tepih kazališta Microsoft u Los Angelesu zahvaljujući 71. izdanju dodjele nagrada Emmy, a većina dama pojavila se u raskošnim modnim kombinacijama

U noći s nedjelje na ponedjeljak bile su 71. po redu nagrade Emmy, najvažnije nagrade kada je u pitanju televizijski sadržaj. Najboljom dramskom serijom proglašena je 'Igra prijestolja'. Iako je serija predvodila s rekordne 32 nominacije, noć je bila puna iznenađenja i jedinstvenih trenutaka modnih kombinacija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumica Kerry Washington (42) odabrala je neobičan outfit za ovu prigodu. Neobično je na dodjelu Emmy nagrade nositi bijelu košulju, a Kerry je na to dodala i blještave hlače.  Međutim, kako kaže glumica Sharon Stone (61), kada se pravilno radi, nezaboravno je. 

71st Primetime Emmy Awards - Arrivals - Los Angeles, California, U.S.

Glumica Gwendoline Christie (40) svojom modnom kombinacijom podsjetila je na Guiniveru, ženu legendarnog britanskog kralja Arthura. Haljinu iz Guccijeve kolekcije upotpunila je crvenim ružem i zlatnim naušnicama. 

71st Primetime Emmy Awards - Arrivals - Los Angeles, California, U.S.

Glumica Natasha Lyonne (40) pojavila se u zlatnoj, uskoj haljini iz kolekcije Gucci. Haljina ima i veliku zlatnu mašnu, a glumica je na sve to dodala i zlatne naušnice. 

71st Primetime Emmy Awards - Arrivals – Los Angeles, California, U.S., September 22, 2019 - Natasha Lyonne

Glumca Mj Rodriguez (28) za ovu je prigodu željela nešto lepršavo i u boji, a u svom je naumu i uspjela. Odjenula je dugu, ružičastu haljinu koja joj je istaknula dekolte, a uz to je dodala i ružičasti ruž. Haljina je inače modnog brenda Jason Wu. 

71st Primetime Emmy Awards - Arrivals – Los Angeles, California, U.S., September 22, 2019 - Mj Rodriguez

Glumica Niecy Nash (49) došla je haljini sa šljokicama. Istaknula je dekolte, a kada su je ispitivali na crvenom tepihu, unaprijed se ispričavala ako joj ispadne dojka.Niecy se nikad nije pojavila na nijednom događaju, a da nije imala sličan outfit u kojem pokazuje svoje 'adute', a čini se kako ni sada nije zaustavila taj trend. 

71st Primetime Emmy Awards - Arrivals – Los Angeles, California, U.S., September 22, 2019 - Niecy Nash

Glumica Lawerne Cox (35) pojavila se u raskošnoj haljini crno-sive kombinacije, koja je nekako natrpana. Lawerne voli ovakve kombinacije kako bi njima istaknula da joj je nešto bitno.

71st Primetime Emmy Awards - Arrivals - Los Angeles, California, U.S.

Pjevačica Halsey (24)  odjenula je dugu haljinu, koja pri dnu djeluje kao da je 'ukrašena' ribljim ljuskama. Ovo nije prvi put da je pjevačica odabrala takvu kombinaciju.

71st Primetime Emmy Awards - Arrivals - Los Angeles, California, U.S.

Na dodjeli nagrada pojavile su se i reality zvijezde Kendall Jenner (23) i Kim Kardashian (38). Kendall je odjenula usku cvjetnu haljinu od lateksa. 

71st Primetime Emmy Awards - Show - Los Angeles, California, U.S.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'FASHION BUZZ': 

Najčitaniji članci