Obavijesti

Show

Komentari 12

Kiki: Ocu sam oprostio što je ostavio mene i majku...

Kiki: Ocu sam oprostio što je ostavio mene i majku...
4

Kao dijete prvo je htio biti policajac i vatrogasac. S 15 godina odlučio je otići u sjemenište.Tad nije mogao zamisliti kako će se baviti glazbom

VIDEO

Kristijan je kao dijete prvo htio biti policajac i vatrogasac. S 15 godina odlučio je otići u sjemenište kako bi postao svećenik. U sjemeništu u Zadru proveo je tri godine. Kiki kaže da tad ni u snu nije mogao zamisliti kako će se jednoga dana baviti glazbom.
- Geni su ipak geni - kroz smiješak je zaključio Kristijan. Njegova supruga Iva nedavno je rekla kako svekra Akija Rahimovskog još nije upoznala. Pjevač također nikad nije vidio unuka Filip
24sata: Što ti je najteže bilo na Farmi? Što ti je najviše nedostajalo?
Najteže je bilo izbjeći svađe i ostati pribran, stati u obranu pravde i ljudskosti znajući da ćeš biti osuđivan zbog toga. Najviše su mi nedostajali obitelj, žena i djeca.
24sata: Je li ti bilo lakše ili teže uspjeti u glazbenom smislu s obzirom na to da ti je otac poznati pjevač? Kako ti je bilo odrastati kao sin Akija Rahimovskog? Jesi li zbog toga imao potrebu više se dokazivati?
Bilo mi je teže uspjeti. Sviram već deset godina, imam puno odrađenih nastupa iza sebe, ali uvijek sam davao više od očekivanog. Odrastao sam u sasvim normalnom okruženju. Moj život nije ništa teži niti lakši zbog toga što sam Akijev sin.
24sata: Je li ti otac Aki Rahimovski čestitao na pobjedi?
Nije.
24sata: Otac je napustio tebe i majku kad si imao tri godine. Jesi li mu oprostio? Je li te to definiralo kao oca?
Ocu sam sve oprostio, ali to nema nikakav utjecaj na to kakav ću ja biti otac svojoj djeci jer ja sam svoj čovjek.
24sata: Nakon izlaska s Farme sin Filip i punica imali su prometnu nesreću. Što je bilo prvo što ti je palo na pamet?
Prvo što mi je palo na pamet je dijete jer sam čuo njegov plač. Puno toga mi je tad prošlo kroz glavu pa čak i najcrnje misli. Ali kad sam vidio da je sve u redu, zahvalio sam dragom Bogu, iako nisam mogao vjerovati da se toliko ružnih i lijepih stvari može dogoditi u samo nekoliko dana. Valjda mi je takva sudbina.
24sata: Koliko si propustio u Filipovu odrastanju? Je li ti žao zbog toga?
Žao mi je svakog trenutka koji sam propustio, ali trebao sam naći svoj životni motiv koji sam izgubio u zadnje tri godine. Moj motiv su moja obitelj, moja supruga i moja djeca.
24sata: S bivšom djevojkom Nikolinom Janošević imaš sina Davida (2). Njezina sestra Dragana prošle godine te optužila da si Nikolinu varao, fizički zlostavljao i da ne brineš o sinu. Što se dogodilo? Viđaš li Davida i u kakvim si odnosima s Nikolinom?
Zbog zaštite djeteta i daljnjih komentara ne bih uopće o tome pričao.
24sata: Oženio si se mlad. Jesi li to planirao ili se jednostavno dogodilo?
Ivu sam zavolio prvog trena kad sam je vidio i znao sam da je to osoba s kojom želim provesti ostatak života. Ostalo je logičan slijed.
24sata: Kako napreduje karijera? Obasipaju li te obožavateljice svakojakim ponudama? Kako se supruga Iva nosi s njima?
Karijera ide uzlaznom putanjom. Idući tjedan izlaze mi novi singl i spot, koji je najava prvog albuma. Iskreno, ne izlazim niti sam stigao provjeriti gomile e-mailova tako da obožavateljice možda ni ne primjećujem. Ima svačega, ali svoju sam ljubav našao. Iva ima veliku batinu i dežura 24 sata ispred kuće, tako da Filip i ja možemo mirno spavati! Mijenjamo se povremeno! Ha, ha, ha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin