Obavijesti

Show

Komentari 6

Kim i Kris prije braka posvađali se zbog predbračnog ugovora

Kim i Kris prije braka posvađali se zbog predbračnog ugovora
4

'BILO JE PO NJENOM' Reality zvijezda i njezin uskoro bivši muž prije potpisivanja predbračnog ugovora svađali su se oko odluke koliko novca će dobiti nakon svadbe

VIDEO

Bivši supružnici prepirali su se oko predbračnog ugovora, piše TMZ. Nepoznati izvor izjavio je da su se uskoro bivši supružnici Kim Kardashian (31) i Kris Humphries (26) tijekom ljeta dogovarali o potpisivanju predbračnog ugovora te da su se zbog toga nekoliko puta sastali sa svojim odvjetnicima. Tijekom rasprava imali su razne pritužbe i bili su ogorčeni načinom na koji su se odnosili jedno prema drugom. Najviše prepirki nastalo je zbog toga koliko će Kris novca dobiti nakon vjenčanja.

- Bilo je očigledno da taj brak neće potrajati, a čak su i oni mogli vidjeti da ideja o vjenčanju nije baš najbolja - rekao je izvor upoznat sa situacijom.

Naposljetku su se ipak dogovorili onako kako je Kim željela. Imovina im je ostala odvojena, a Kris je dobio ograničen iznos novca s vjenčanja. 

'Morate slijediti svoju intuiciju i slušati svoje srce'

Kim je u ponedjeljak dala svoj prvi televizijski intervju otkako je objavila da se rastaje nakon 72 dana braka. Reality zvijezda navela je da je brak s pet godina mlađim košarkašem odlučila razvrgnuti zbog svoje intuicije.

- Moramo slušati svoju intuiciju i slijediti svoje srce - objasnila je Kim Kardashian (31) zašto se rastala.

Gostujući na australskom Sunrise TV-u u društvu sestre Khloe starleta je izjavila da nije bila spremna otići na bračno savjetovanje iako je razmišljala o tome. Pričala je i o svojoj novoj kolekciji ručnih torbica te otkrila da su sestra Khloe i njezin suprug Lamar Odom došli s njom i da joj pomažu da lakše prebrodi rastavu. Khloe je izjavila da je ponosna na sestru jer je jako snažna i dodala da je s Lamarom došla u Australiju kako bi pružili podršku Kim. U intervjuu na australskom radiju starleta nije htjela govoriti o detaljima vezanim za svoj brak. Priznala je da je pobjegla od problema u Los Angelesu kako bi promovirala svoju novu kolekciju torbica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin