Show

Komentari 0

Kim o pjesmama bivšeg muža: 'Umirem kad ih puštam djeci...'

Kim o pjesmama bivšeg muža: 'Umirem kad ih puštam djeci...'

U rujnu je Kanye West dospio na naslovnice zbog svojih komentara protiv bivše supruge, rekavši da želi da se njihova djeca obrazuju na njegovoj Donda akademiji da ne bi bili poput majke

Kim Kardashian (42) je u posljednjoj epizodi showa 'The Kardashians' iskreno progovorila o burnom razvodu od američkog repera Kanyea Westa (45).

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok je emotivna Kim tražila utjehu u majci Kris Jenner (67), otkrila je kako je nestabilno Westovo ponašanje naštetilo njenom blagostanju.

The Met Gala - Karl Lagerfeld A Line of Beauty

- Provela sam cijelo jutro u napadu tjeskobe, osjećala sam se kao da jednostavno ne mogu disati cijeli dan. Znate kad ste na rubu suza... tako sam se osjećala cijeli dan. Izmislio je najluđu priču o tebi i snimci, a mi šutimo, šutimo kroz sve laži - rekla joj je Kris.

Jenner je dodala kako Kanye neprestano potkopava Kim iznoseći njezinu zloglasnu eksplicitnu snimku s Ray J-om iz 2007.

Kanye West and Kim Kardashian File Photo

Kim je na to rekla da će 'sve njegove smicalice jednog dana biti mnogo štetnije za djecu od njezine snimke' i dodala da je teško kada je njezino četvero djece toliko vezano za svog oca.

- Uđem u auto i svaki dan djeca žele puštati tatinu glazbu, a ja kažem: 'On je najbolji!' Pustim ga i pjevamo zajedno, a iznutra umirem jer ću im zauvijek biti najveća navijačica i jednog dana, kad se sami uvjere, odgovarat ću im na što god žele. A to je puno - podijelila je dalje Kim.

- A oni koji su me trebali štititi, a još uvijek daju intervjue govoreći da će biti moji vječni zaštitnici - su oni koji su me najviše povrijedili - dodala je.

Inače, u rujnu je West dospio na naslovnice zbog svojih komentara protiv bivše supruge, rekavši da želi da se njihova djeca obrazuju na njegovoj Donda akademiji kako bi ih spriječio da jednog dana naprave snimak kao i majka.

FILE PHOTO: 92nd Academy Awards - Vanity Fair - Beverly Hills

Reper je iznio i niz napada na Kiminog bivšeg dečka, Petea Davidsona, uključujući objavu njegove pjesme 'Eazy' u kojoj sa našalio na račun Kanyea što je njega vrlo razljutilo.

Met Gala arrivals in New York City