Show

Komentari 0

Kim 'iskopirala' stajling: 'To nisi ti, sve što vidim je Beyonce'

Kim 'iskopirala' stajling: 'To nisi ti, sve što vidim je Beyonce'

Odjenula je uski plavi kombinezon s dugim rukavima, a stajling je upotpunila crnim cipelama u špic. No, najveću pozornost plijenila je 'messy' frizurom koju je tako očito 'iskopirala' od Beyonce

Reality zvijezda Kim Kardashian (41) svakodnevno plijeni pažnju svojim jedinstvenim i kreativnim modnim kombinacijama. No, ovog je puta očito ostala bez inspiracije, sudeći po fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Kim je na promociji svog brenda 'Skims' od glave do pete izgledala identično kao popularna pjevačica Beyonce (41).

Odjenula je uski plavi kombinezon s dugim rukavima, a stajling je upotpunila crnim cipelama u špic. No, najveću pozornost plijenila je 'messy' frizurom koju je tako očito 'iskopirala' od Beyonce.

  Cijela 'Skims' kolekcija sastoji se od uskih kombinezona koji se razlikuju jedino bojom, dok su modeli isti.

Njezine kreacije izazvale su mnoštvo reakcija obožavatelja. Svi su uspjeli primijetiti kako je Kimina kreativnost počela 'slabjeti'

- 'Zašto izgledaš kao Beyonce?', 'To nisi ti', 'Sve što vidim je Beyonce', 'Ovo je estetika Ivy Parka', 'Izgledate identično' - pisali su ogorčeno obožavatelji.

Podsjetimo, Beyonce je nedavno pozirala u identičnim kreacijama za svoju modnu kolekciju 'Halls of Ivy'.

 

 

Najčitaniji članci