Obavijesti

Show

Komentari 11

Kim Kardashian priprema se za pravosudni ispit: Brzo sve učim

Kim Kardashian priprema se za pravosudni ispit: Brzo sve učim
8

Kardashianka je uvijek bila zainteresirana za kazneno pravo, a njezin otac Robert Kardashian, koji je preminuo 2003. godine, bio je slavni američki odvjetnik

VIDEO

Reality zvijezda Kim Kardashian (37) već nekoliko mjeseci provodi čak 18 sati tjedno učeći, poput pravog studenta. Kim želi položiti pravosudni ispit i do 2022. postala odvjetnica.

Pokretanje videa...

00:53

Nedavno je otkrila kako joj bavljenje reality programom, beauty carstvom, reklamama i djecom nije dovoljno već želi položiti pravosudni ispit i postati pripravnica u odvjetničkom uredu. 

- Čitanje me doista privlači. Tako je dugotrajno - ispričala je Kim kojoj, tvrdi, dobro ide usvajanje gradiva i brzo nauči sve što treba. 

Kardashianka je uvijek bila zainteresirana za kazneno pravo, a njezin otac Robert Kardashian, koji je preminuo 2003. godine, bio je slavni američki odvjetnik. 

Njoj je želja za odvjetništvom porasla nakon što se susrela s Donaldom Trumpom (72), američkim predsjednikom. 

- Sjedila sam u Rooseveltovoj sobi s, kao, sucem koji je osudio mnoge kriminalce i s mnogo važnih i moćnih ljudi i pomislila sam: "S*anje, moram znati više" - ispričala je Kim. 

Inače, Kim čeka četvrto dijete koje će joj roditi surogat majka. Ona i Kanye West (41) odlučili su prekinuti tradiciju i dječaka koje će im biti četvrto dijete nazvati običnim imenom. 

- Zvat će se Rob, što je nadimak mog brata Roberta. I on se slaže s tim - otkrila je starleta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin