Obavijesti

Show

Komentari 6

Kim se krstila u Armeniji: 'Ti se samo znaš ulizivati ljudima'

Kim se krstila u Armeniji: 'Ti se samo znaš ulizivati ljudima'
7

Hvala Armeniji na ovom nezaboravnom putovanju. Blagoslovljena sam što sam krštena zajedno sa svojom djecom u Majčinskoj katedrali svete Majke Božje, glavne katedrale u Armeniji, napisala je

VIDEO

Starleta Kim Kardashian West (38) na društvenim mrežama se pohvalila da se krstila u Armeniji. Učinila je to zajedno sa svojom djecom, a primila je sakrament u Ečmijadzinskoj katedrali, odnosno Majčinskoj katedrali svete Majke Božje.

- Hvala Armeniji na ovom nezaboravnom putovanju. Blagoslovljena sam što sam krštena zajedno sa svojom djecom u Majčinskoj katedrali svete Majke Božje, glavne katedrale u Armeniji, koja se ponekad naziva i Vatikanom Armenske apostolske crkve. Ova je crkva sagrađena 303. godine - napisala je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:14

S njom su bila njena djeca North (6), Saint (3), Chicago (1) i petomjesečni Psalm, ali i najstarija sestra Kourtney (40) te njena djeca.

Fanovi su napisali kako im je drago što je došla u Armeniju jer su to njeni korjeni, ali bilo je i zlih jezika koji su mislili da se samo želi ulizivati tamošnjem narodu. 

- Nije ti to trebalo. U Armeniji te ionako ne poštuju jer ste ih osramotili, ovo je krštenje napravljeno s namjerom da se nekom svidiš - kudili su je. 

Kim se na takve komentare nije obazirala. Nakon što je objavila nekoliko fotografija na kojima ona i djeca primaju sakrament, oprostila se od Armenije i ušla u avion.

Odmah se 'bacila' u krevet kako bi se odmorila, a isto je napravila i njena najstarija kćer North. Pobrinula se i kako joj ne bi bilo dosadno. Zato je tijekom leta poslagala svoju novu kolekciju odjeće i snimila ju pratiteljima. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:09

 

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin