Obavijesti

Show

Komentari 3

Kim strahuje od novih pljački: Uz sebe uvijek ima zaštitare

Kim strahuje od novih pljački: Uz sebe uvijek ima zaštitare
6

U svakom trenutku ima zaštitare na nekom dijelu njenog imanja Iako živi na ograđenom posjedu, stražari su ispred njezinog doma i ulaznih vrata po cijele dane, rekla je u razgovoru s 'Wealthsimpleom'

VIDEO

Reality zvijezda Kim Kardashian (37) počela je više paziti na sebe i obitelj nakon što su joj prije dvije godine ukrali nakit u vrijednosti od 11 milijuna dolara (približno 70 milijuna kuna) u Parizu. Na svakom kvadratnom metru njezinog imanja nalaze se zaštitari. 

U razgovoru s 'Wealthsimpleom' otkrila je da joj je to zastrašujuće iskustvo promijenilo pogled na život. Sada više štiti sebe i svoju imovinu. Iako Kim živi na ograđenom posjedu, stražari su ispred njezinog doma i ulaznih vrata po cijele dane. Također, pokušava svoj život držati što privatnijim.

Kim Kardashian ipak ne ide u politiku: Ne sviđaju joj se uredi
Kim Kardashian ipak ne ide u politiku: Ne sviđaju joj se uredi

- Naučila sam živjeti u trenutku, kod kuće i sa svojom djecom, obitelji i suprugom - izjavila je Kim, majka North (5), Sainta (2) i šestomjesečne Chicago

 

Welcome to the good life...

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Dozu zaštite je, kaže, morala povećati kako bi se osjećala sigurno u svom domu i kako bi mogla mirno spavati noću. Čak i kada putuje, uvijek uz sebe ima zaštitare i dadilju. 

Među nakitom koji su joj ukrali bio je i 'Lorraine Schwartz' zaručnički prsten vrijedan 4.5 milijuna dolara (oko 28 milijuna kuna), čiju je fotografiju postavila ranije na društvene mreže. 


- Kada se zaručiš, želiš objaviti sliku prstena - rekla je Kardashianka i dodala da veličina prstena nije važna, 'prirodno' je objaviti fotografiju jer svi to rade. 

Na svojoj web stranici Kim je, nakon povratka iz Pariza, napisala da je tamo doživjela 'emotivno iskustvo' i da su se ona i njezin suprug Kanye (41) odlično proveli dok su gledali novu kolekciju 'Louis Vuittona'. 

VIDI OVO: JUSTIN BIEBER SE ZARUČIO!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu