Obavijesti

Show

Komentari 86

Kim Verson u finalu HTZ-a pobijedila Vilibalda Kovača

Kim Verson u finalu HTZ-a pobijedila Vilibalda Kovača
13

Od 16 polufinalista, Kim Verson i Vilibald Kovač u petak su se borili za pobjedu u showu 'Hrvatska traži zvijezdu'. Pobijedila je 16-godišnjakinja Kim

VIDEO

U finalnoj večeri za pobjedu u showu 'Hrvatska traži zvijezdu' borili su se Kim Verson (16) i Vilibald Kovač (19). U uskoj konkurenciji pobijedila je Kim Verson, djevojka koju su članovi žirija od početka showa proglašavali favoritkinjom. Tijekom emisije nekoliko puta prikazivali su se glasovi kandidata 1 i kandidata 2 te su oboje imali podjednak broj glasova.
- Samo se želim zahvaliti svima - rekla je Kim dok je pjevala još jedanput pobjedničku pjesmu.
- Meni je bilo prelijepo. Ja sam počašćena što sam mogla sudjelovati u ovom showu i nastanku novih zvijezda - rekla je Anđa Marić pred kraj emisije. Vilibald je rekao kako ga show nije promijenio kao osobu jer on oduvijek voli i voljeti će metal, a poštivati će dobru pjesmu.

FINALNU VEČER ZAPOČELI DUETOM
Kim i Vilibald show su započeli duetom Madonne i Justina Timberlakea '4 Minutes'. Nakon toga pjevali su solo pjesme koje su im odabrali članovi žirija, pjesme koje su pjevali na audicijama, skladbe po vlastitom odabiru iz jedne od live emisija te 'Nevidljivo blago', pjesmu koju će snimiti pobjednik druge sezone. Žiri je za Vilibalda odabrao pjesmu Guns N' Rosesa 'Sweet Child O' Mine', a mladi roker bojao se kako će je otpjevati. Žiri ga je na kraju pohvalio. Za Kim su odabrali pjesmu Lady GaGe koju je Kim otpjevala u vlastitoj interpretaciji. Žiriju se svidjelo iako su mislili da je to malo prebrzo otpjevala. Nakon toga nastupali su sa pjesmama s audicija, ali ovoga puta uz pratnju HTZ-ovog benda. Vilibald je izveo pjesmu Bijelog dugmeta 'Nakon svih ovih godina', a Kim 'I Love You' od Celine Dion, pjesmu koja je na audiciji Tonyja bacila na koljena te je ljubio ruku mladoj Kim. Najdraža pjesma iz emisija uživo Kim je bila od Skunk Anansie 'Because Of You', ali je ipak pjevala 'Singing Rock And Roll' grupe Stijene. Vili je odabrao 'Purple Rain' pjevača Prince koju je pjevao prije dva tjedna.

NOVA HTZ PJESMA 'NEVIDLJIVO BLAGO'
Prije nego što je Vilibald zapjevao 'Nevidljivo blago', iz publike ga je pozdravio očev prijatelj koji je došao čak iz Australije.
- Ja mislim da je super pjesma, jako lijepo si je izveo - rekla je Anđa te dodala da bi joj bila čast napisati jednu pjesmu za njegov album. Nakon toga istu pjesmu zapjevala je Kim Verson. Foxu se više svidjela Kimina pop, nego Vilibaldova rock verzija, a Tonyju su se svidjele obje. Nakon toga svih 16 kandidata live emisija pjevali su zajedničku pjesmu 'Vjeruj u snove'.

POLUFINALISTI UZBUĐENI ZBOG TURNEJE
Uzbuđen sam. Uzimam babine lijekove za kuk da se smirim, našalio se Duje koji je s ostalim natjecateljima live emisija posjetio studio HTZ-a. On će s još nekoliko polufinalista pjevati na koncertima Tonyja Cetinskog, ali i na HTZ turneji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško