Obavijesti

Show

Komentari 6

Kim zarađuje od sponzorstva, a Khloe ima svoj brend traperica

Kim zarađuje od sponzorstva, a Khloe ima svoj brend traperica
1

I ptice na grani znaju da je Kylie Jenner u 21. godini postaja najmlađa 'samostvorena' milijarderka na svijetu. Međutim, koliko su doista 'teški' članovi njezine obitelji?

VIDEO

Nije tajna da članovi obitelji Kardashian-Jenner 'plivaju u lovi'. Međutim, o kojim se iznosima točno radi? Točan podatak vjerojatno znaju samo njihove računovođe, no različiti mediji su donijeli svoje procjene njihove neto vrijednosti za svakog člana poznate obitelji, uključujući i njihove partnere.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:28

Kylie Jenner 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prema Forbesovoj listi, žena koja najviše zaradi zahvaljujući Instagramu je Kendall Jenner (23). Na Instagramu je prati 117 milijuna ljudi. Najveći dio bogatstva stekla je megauspješnim kozmetičkim brendom 'Kylie Cosmetics', sponzorstvima i sudjelovanjem u realityju. 

Druga je najplaćenija zvijezda ove godine nakon Taylor Swift (29).

Kim Kardashian

Reality zvijezda Kim Kardashian (39) 'teška' je 350 milijuna dolara, a ove je godine rangirana na 26. mjesto američkih najplaćenijih zvijezda. Najveći dio prihoda dolazi iz njene uspješne kozmetičke linije 'KKW Beauty', kao i od sponzorstava i sudjelovanja u realityju. 

People

Na društvenim mrežama nedavno je svojim pratiteljima pokazala kako funkcioniraju njezine nove trake za lijepljenje iz kolekcije 'Skims', zaslužne za njezin bujni dekolte u haljinama s prorezom. Otkrila je kako je njezin novi izum bezbolan za područje bradavica i drži grudi.

Kanye West

Kanye West (42), suprug Kim Kardashian, uspješan je reper, dizajner i producent. Njegov je modni brend 'Yeezy' samo prošle godine zaradio milijardu dolara, a bogatstvo mu se procjenjuje na 250 milijuna dolara.

Nakon repanja o seksu, Kanye će se posvetiti opernoj glazbi...
Nakon repanja o seksu, Kanye će se posvetiti opernoj glazbi...

Na početku ove godine Kanye je počeo držati nedjeljne propovijedi, a priznao je i kako se preobratio na kršćanstvo. Ljudi su tako podijeljeni kada je riječ o njemu. Smatraju ga ili ludim, a u tome u prilog idu njegove mnogobrojne hospitalizacije u klinikama za psihijatriju, ili mu se dive i vjerno ga prate na svakom koraku, u ovom slučaju u ponovnom vraćanju vjeri i otkrivenju Boga.

Caitlyn Jenner

Prema Celebrity New Worth, Caitlyn (70) je 'teška' oko 100 milijuna dolara. Uz plaće iz realityja, objavila je i uspješne memoare 'The Secrets of My Life'. Zarađuje i od motivacijskih govora i ima nekoliko sponzorstava.

Caitlyn je promijenila spol, ali joj to članovi obitelji nisu zamjerali, nego to što je bila na nekim zahvatima bez da je njima išta rekla. Veliki zaljubljenici u tu reality emisiju i sad smatraju da to nije trebala napraviti, a čini se da su osude Caitlyn došle preko glave.

Kris Jenner

Bogatstvo 'šefice' klana 'Kardashian-Jenner' procjenjuje se na 90 milijuna dolara, zahvaljujući njenoj ulozi izvršne producentice realityja, ali i time što je 'momagerica' svoje djece, što znači da uzima postotak njihove zarade.

Majka Kardashianki nekad je prodavala svijeće za 670 kuna
Majka Kardashianki nekad je prodavala svijeće za 670 kuna

Međutim, prije reality showa 'Keeping Up With The Kardashians' bavila se teleprodajom i pokušavala je prodati 'čarobne' svijeće. Te svijeće navodno mogu pomoći 'prevladati najnevjerojatnije' situacije. Tako jedan set pomaže kod novčanih problema, drugi privlači ljubav, treći povećava sreću, a posljednji poboljšava zdravlje.

Khloe Kardashian 

Khloe (35) je 'teška' oko 50 milijuna dolara, također zbog obiteljskog realityja i raznih spinoffova. Osim toga, ima vlastiti brend traperica Good American, promovira proizvode na društvenim mrežama i producira seriju 'Twisted Sisters'.

Kourtney Kardashian

Kourtneyino (40)  bogatstvo se procjenjuje na 45 milijuna dolara, od čega većina dolazi iz sudjelovanja u realityju, a ostatak od sponzorstava. 

Iako je majka troje djece, drži do svog izgleda. Prije je bila na raznim dijetama, ali toga se 'odrekla', iako ne u potpunosti, te posvetila treniranju.

- Vježbam ne samo zbog svog tijela, nego i zbog toga što se puno bolje osjećam nakon treninga, to me opušta. Što se tiče prehrane, od svake dijete na kojoj sam bila, naučila sam nešto i uklopila to u svoj stil života. Ali, ne držim ih se više tako strogo kao prije - ispričala je Kardashianka. 

Kendall Jenner

Celebrity Net Worth procjenjuje bogatstvo manekenke Kendall (24)  manekenke na 40 milijuna dolara. Osim što je sveprisutna na modnim pistama, zarađuje sponzorstvima i pojavljivanjem u obiteljskom realityju.

91st Academy Awards – Vanity Fair – Beverly Hills

Unatoč tome što si može priuštiti sve na svijetu, a zlobnici će reći kako pritom ništa ne radi, Kendall nije uvijek zadovoljna. Manekenka tvrdi da se zbog svoje građe često nije osjećala ugodno u obitelji te da se bori s sigurnošću.

Kendall ima 'brata blizanca': 'Krio sam se od očiju javnosti'
Kendall ima 'brata blizanca': 'Krio sam se od očiju javnosti'

Rob Kardashian

Kimin brat, Rob Kardashian (32) navodno dobiva minimalno milijun dolara godišnje kao plaću. Stranica Celebrity New Worth procijenila je Robovo bogatstvo na 10 milijuna dolara, od čega je većina došla od pojavljivanja u reality showu 'Keeping Up With The Kardashians'.

Rob Kardashian and Blac Chyna host  Memorial Day Weekend - Las Vegas

Nekada je dobro zarađivao i od showa 'Rob & Chyna' kojeg je snimao s bivšom djevojkom, manekenkom  Blac Chynom (31).

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'