Show

Komentari 15

Kindl nakon što je progovorila o vjeri i depresiji: 'Imam podršku'

Kindl nakon što je progovorila o vjeri i depresiji: 'Imam podršku'

Za nju, kao ni za njezine kolege s estrade, nastupa još uvijek nema, ali Ivana se nada kako će lijepi jubilej ipak moći obilježiti kakvim koncertom do kraja godine

Pjevačica Ivana Kindl (43) ove godine obilježava 20 godina na sceni, a za RTL je govorila o svojoj karijeri, planovima, a dotaknula se i reakcija nakon što je prilikom jednog od posljednjih intervjua otvoreno govorila o depresiji, o tome kako ne želi imati djecu te je kazala kako nije vjernica.

- Uglavnom su to bile poruke podrške, rijetko kad bi me netko kritizirao. Moj život, moj izbor - rekla je Ivana, koja se osjećala stigmatizirano zbog svojih životnih odabira.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S IVANOM KINDL:

Za nju, kao ni za njezine kolege s estrade, nastupa još uvijek nema, a Kindl je prokomentirala kako se nosi s time.

- Zbog trenutačne situacije s pandemijom ne znam hoću li ću imati priliku organizirati veliki koncert za 20 godina glazbenog stvaralaštva, ali u svakom slučaju izaći će novi album. Pjesme koje zadnjih desetak i više godina radim su pop, a počela sam s r'n'b glazbom. Stanje nije dobro jer ne možemo raditi svoj posao koji je ujedno i ljubav. Puno je tu ulaganja, odricanja, odgovornosti, nije to za svakog kao što nije niti kopanje krumpira - rekla je.

Na skorašnjoj Top.hr Music dodjeli nagrada Kindl će izvesti pjesmu Kiće Slabinca. Mnoge je ta kombinacija iznenadila, no Ivana je imala objašnjenje. 

- Družio se s obitelji moje pokojne bake kad sam bila mala. Dira me emocija kojom je iznosio pjesme,njegov zvonki glas, generalno iznimna lucidnost, smisao za humor. Pjesmu koju pjevam nastojat ću izvesti dostojanstveno, jer takve su bile Kićine izvedbe - zaključila je pjevačica.

Najčitaniji članci