Show

Komentari 93

Ivana Kindl: 'Osvijestila sam se po pitanju religije i više nisam vjernica, a djece neću imati...'

Ivana Kindl: 'Osvijestila sam se po pitanju religije i više nisam vjernica, a djece neću imati...'

Kad kažeš da nisi vjernik, odmah na tebe krenu napadi. Kako ću ja koja ne vjerujem ugroziti nekoga tko vjeruje?! Ako netko misli da ga time ugrožavam, onda on ima problem, rekla je

Pjevačica Ivana Kindl (42) ubrzo se vraća na male ekrane jer će biti jedna od mentorica u showu Zvijezde pjevaju' koji počinje 3. listopada. Sada je progovorila o privatnom životu pa je, među ostalim, priznala kako mjesečno potroši oko 800 kuna na hranu za mačke s ulice. U taj iznos nije uključena hrana za njezine kućne mačke.

- Oni koji prigovaraju kad se brinem za mace su licemjeri koji ne bi pomogli nikome. Ali bitno je da moraliziraju. Doduše, takvo moraliziranje rijetko sam doživjela, uglavnom na društvenim mrežama gdje osobe imaju više hrabrosti nešto izreći nego uživo - rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

Osvrnula se i na depresiju u koju je, kaže, 'upala' dok je bila u 30-ima.

- Ljudi koji pate kao što sam ja patila, budu stigmatizirani jer nas društvo ne shvaća. Generalno bi kao narod morali pokazati više razumijevanja. Jer psiha je jako bitna, a na nju obraćamo najmanje pozornosti - smatra pjevačica.

A onda je spomenula vjeru.

- Mnogi roditelji od malena, često nesvjesno, ukalupljuju djecu u sistem a da ih ne nauče kritičkom razmišljanju, pa tako i po pitanju religije. Osvijestila sam se po pitanju religije i više nisam vjernik. Kad kažeš da nisi vjernik, odmah na tebe krenu napadi i dolazi do teških i uzaludnih rasprava. Kako ću ja koja ne vjerujem ugroziti nekoga tko vjeruje?! Ako netko misli da ga time ugrožavam, onda on ima problem, a ne ja. Znam jako malo pravih vjernika i oni nikada ne osuđuju - objasnila je.

Kaže da obožava djecu.

- I ona mene obožavaju. Puno sam razmišljala i odlučila da neću imati vlastitu djecu. To jednostavno znaš - zaključila je Kindl.

Najčitaniji članci