Obavijesti

Show

Komentari 1

Kings žare i pale: Veseli nas što nas najviše slušaju žene

Kings žare i pale: Veseli nas što nas najviše slušaju žene
3

Dečki iz velikogoričkog benda Kings bili su presretni kada im je Juan Esteban Aristizábal Vásquez odobrio da obrade njegov hit 'La camisa Negra' kojeg su dečki preimenovali u 'Signorina'

VIDEO

Hit "La camisa Negra" kolumbijskog pjevača  Juanesa harao je klubovima prije nekoliko godina. Hrvoje Zagorec (35) frontmen i autor pjesama velikogoričkog benda Kings pomislio je da bi  zanimljivo zvučala  i hrvatska verzija. Tako je nastala pjesma "Sinjorina".

- Ideja za tekst došla je trenutačno. Pazio sam da tekst bude jednostavan i "ljetni". Razmišljamo i o videospotu – kaže Hrvoje.
Prije nego se "Signorina" zavrtjela u eteru  trebalo je, dodaje, srediti sve potrebne dozvole što su momci i učinili s njihovim producentom Goranom Domitrovićem.

- Mislili smo da će to duže trajati, a sve smo ishodili za samo dva tjedna. Ovlašteni publisher IDM zahtijevao je verziju teksta na engleskom koju su poslali autoru odnosno  pjevaču "La camisa Negra" Juanu Estebanu Aristizábal Vásquezu koji je odobrio našu obradu. Bili smo presretni – kaže Zagorec.

Momci iz Velike Gorice mislili su da nitko neće reagirati na njihov zahtjev međutim ispalo je, kažu, super jer se velikoj svjetskoj zvijezdi svidio njihov rad.

- Razgovarali smo i o zajedničkom nastupu međusobno u bendu, ali kako on radi na području koji je jako daleko od ovih naših prostora mislim da je ideja za takvo preambiciozna. Ne treba je isključiti jer nikad se nezna što život nosi – priča Hrvoje.

Pjesma "Signorina" je izvan okvira pop-rocka, stila koji inače rade. Dečki kažu da nemaju  ništa protiv eksperimentiranja sa žanrovima koji su ugodni uhu i koji rezultiraju kvalitetom. Na nastupima sviraju hitove mnogih izvođača kako stranih tako i domaćih pa se vrlo lako snađu u svim prigodama. Imaju publiku koja ih prati i veseli ih što većinu čine djevojke i žene.

Kingsi postoje više od 10 godina i iza sebe imaju puno nastupa, u klubovima, velike manifestacije na trgovima hrvatskih gradova, mnogo privatnih evenata, a isto tako često sudjeluju na prestižnim festivalima te gostuju u raznim emisijama   tv i radijskih postaja. Pjesma koja je obilježila njihov rad je "Najbolja" a nakon nje uslijedile su "Isti", "Tako malo", "Živim za tebe", "Ništa je sad sve što ostaje ", "Gubim se", "Dug je put do naših želja", "Zakuni se"...

- Na pjesmama su od kako radimo radili mnogi vrsni producenti kao što su Duško Mandić, Tomo Bačurin, Goran Domitrović i drugi., a iznimno sam ponosan kada je produkcija unutar benda i kada pjesmu koju napišem producira naš gitarist Ivan Radočaj Leto (25) – kaže Hrvoje.

U bendu svi članovi također imaju i druge poslove što smatraju dobrim jer nisu primorani  glazbu svesti na "pošto-poto" nego joj se mogu posvetiti kvalitetno.

Uz Hrvoja i Ivana u bendu su još klavijaturist Jurica Frdelja (24) i bubnjar Renato Vrban (39).
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin