Obavijesti

Show

Komentari 1

'Kingsman 2': Redatelj filma je prozborio o upitnoj seks sceni

'Kingsman 2': Redatelj filma je prozborio o upitnoj seks sceni
5

U nastavku 'Kingsman 2' redatelj je prikazao i scenu seksa, zanimljivim kadrom 'iznutra', iz utrobe glumice Poppy Delevingne. No kako je do scene došlo te kako je snimljena?

VIDEO

Redatelj Matthew Vaughn se ne boji kontroverze pa nas je i u svojem prethodnom filmu iznenadio neočekivanim rečenicama. Tako smo u 'Kingsman: Tajna služba' mogli čuti 'švedsku princezu' kako pregovara za svoju slobodu nudeći analni seks. U svojem prijašnjem filmu iz 2010. godine, 'Štemer', redatelj je također uspio iznenaditi gledateljstvo mladom Chloë Grace Moretz, koja je u filmu psovala gore od prosječnog lučkog radnika.

U nastavku gore spomenute odlične špijunske komedije otišao je korak dalje te je, znajući da film ima oznaku R, prikazao i scenu seksa, kadrom 'iznutra', iz utrobe glumice Poppy Delevingne. No kako je do scene došlo te kako je snimljena?

PA/Pixsell

- Smijao sam se na glas jer nitko nije prije snimio ovakav kadar. Skužili smo kako bismo ga snimili i rekli 'idemo' - rekao je redatelj.

Kasnije je Vaughn dodao i pojašnjenje zašto je to snimljeno.

- Svijet je postao steriliziran. Želim da se ljudi na samo jednu sekundu opuste i kažu 'O Bože' i da se nasmiju, ili da se ne nasmiju i nastave sa životom. Koliko ste pogledali filmova kada ste rekli 'Upropastio sam dva sata svojeg prokletog života, želim ih natrag'? - mudro je upitao Matthew Vaughn.

Pogledajte video

Redatelj je za potrebe kadra zaposlio i kaskadera, tj. supruga spomenute glumice, tako da Taron Eggerton nije bio uključen u igru.

'Kingsman: Zlatni krug', nastavak lude špijunske komedije 'Kingsman: Tajna služba', u kina se vratio s Taronom Egertonom i Colinom Firthom u glavnim ulogama, a pridružili su im se i Julianne Moore, Channing Tatum, Halle Berry, Pedro Pascal, Jeff Bridges, Vinnie Jones te Elton John.

'Kingsman: Zlatni krug' u distribuciji Blitza u kina je već pet dana i to u najboljim formatima IMAX i 4DX, a ulaznice za film možete kupiti već danas na blagajnama kina ili online na stranicama kina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode