Show

Komentari 22

Kladionice ne vjeruju Dimšić na Eurosongu, od zemalja iz regije u finale prolazi samo Srbija?

Kladionice ne vjeruju Dimšić na Eurosongu, od zemalja iz regije u finale prolazi samo Srbija?

U prvih pet zemalja trenutačno su Ukrajina, Italija, Švedska, Ujedinjeno Kraljevstvo i Poljska. Hrvatska ima manje od 1 posto šanse za pobjedu u Torinu po aktualnim projekcijama

Mia Dimšić (29) predstavljat će Hrvatsku u Torinu na glazbenom natjecanju Eurosong koje počinje 10. svibnja, a autorska pjesma 'Guilty Pleasure' veliki je Mijin ponos. Pjevačica je rekla kako zbilja u nju vjeruje, no u istu, po svemu sudeći, ne vjeruju kladionice koje Dimšić svrstavaju među nekoliko izvođača s najmanjom šansom za pobjedu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako to, naravno, ne mora ništa značiti, činjenica je kako su ovakve projekcije posljednjih godina bile poprilično precizne pa Mijino 33. mjesto od 40 pjesama ne budi preveliki optimizam. U prvih pet zemalja trenutačno su Ukrajina, Italija, Švedska, Ujedinjeno Kraljevstvo i Poljska. 

Čini se da puno veselja za vrijeme Eurosonga neće biti na ovom podneblju, s obzirom na to da ni naši direktni susjedi, kao ni Sjeverna Makedonija, ne stoje dobro.

Naprotiv, još su lošije pozicionirani. Crnogorci su na spomenutoj listi tek 35., Sjeverna Makedonija je na 38. mjestu, a Slovenija na neslavnom 39. mjestu.

Sve ove zemlje, uključujući i Hrvatsku, imaju manje od 1 posto šanse za pobjedu u Torinu po ovim projekcijama.

Iznimka je, očekivano, Srbija i Konstraktina pjesma 'In Corpore Sano', koja je zasad svakako imala jači odjek među fanovima Eurosonga od spomenutih pjesama. Trenutačno je na 15, mjestu, a šanse za finale su sasvim izgledne, tvrde kladionice.

Hrvatska, Crna Gora i Sjeverna Makedonija na Eurosong idu s pjesmom na engleskom jeziku, dok Srbija i Slovenija idu s pjesmom na srpskom, odnosno slovenskom jeziku. 

Koja od ovih pjesama vam je najbolja?

Najčitaniji članci