Obavijesti

Show

Komentari 1

Klapa ima novi hit: Tko je 'malo maka' u novom spotu Rišpeta?

Klapa ima novi hit:  Tko je 'malo maka' u novom spotu Rišpeta?
9

Glazbu za singl, koji će Rišpet izvesti na ovogodišnjem Splitskom festivalu potpisuje osnivač i skladatelj klape Pero Kozomara, stihove je napisala Lući Tukić, dok je za aranžman zaslužan Leo Škaro

VIDEO

Nakon što su u ožujku imali koncert u Spaladium areni, što je ujedno bio i najprodavaniji klapski koncert u splitskoj dvorani, klapa Rišpet posljednjih mjeseci nije mirovala.

S popuštanjem epidemioloških mjera, jedva su dočekali uskočiti u studio i pripremiti novu pjesmu, intrigantnog naziva ‘Maka, maka’.

Glazbu za singl, koji će Rišpet izvesti na ovogodišnjem Splitskom festivalu potpisuje osnivač i skladatelj klape Pero Kozomara, stihove je napisala Lući Tukić, dok je za aranžman zaslužan Leo Škaro.

- Nakon niza sporijih ljubavnih balada, stiglo je ljeto, idealno vrijeme da publiku opet razveselimo jednom otkačenom, veselom i plesnom stvari. Pogotovo nakon ovog specifičnog i zahtjevnog perioda koji smo svi zajedno prošli tijekom prethodnih nekoliko mjeseci, vjerujem da nema boljeg prirodnog lijeka od smijeha, pjesme i plesa - objasnio je Kozomara.

Ovako specifična pjesma zaslužila je dobiti i prigodan video spot, a zašto je točno protagonist 'maka' svoju dragu, koju je u spotu utjelovila fitness trenerica Nera Balić, najbolje da fanovi otkriju sami.

I ovom pjesmom Rišpet potvrđuje status jedne od najpoznatijih i najtraženijih klapa sklone predivnim baladama, ali i otkačenim, veselim pjesmama, koje garantiraju odličan provod.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama