Show

Komentari 1

Klapa ima novi hit: Tko je 'malo maka' u novom spotu Rišpeta?

Klapa ima novi hit:  Tko je 'malo maka' u novom spotu Rišpeta?

Glazbu za singl, koji će Rišpet izvesti na ovogodišnjem Splitskom festivalu potpisuje osnivač i skladatelj klape Pero Kozomara, stihove je napisala Lući Tukić, dok je za aranžman zaslužan Leo Škaro

Nakon što su u ožujku imali koncert u Spaladium areni, što je ujedno bio i najprodavaniji klapski koncert u splitskoj dvorani, klapa Rišpet posljednjih mjeseci nije mirovala.

S popuštanjem epidemioloških mjera, jedva su dočekali uskočiti u studio i pripremiti novu pjesmu, intrigantnog naziva ‘Maka, maka’.

Glazbu za singl, koji će Rišpet izvesti na ovogodišnjem Splitskom festivalu potpisuje osnivač i skladatelj klape Pero Kozomara, stihove je napisala Lući Tukić, dok je za aranžman zaslužan Leo Škaro.

- Nakon niza sporijih ljubavnih balada, stiglo je ljeto, idealno vrijeme da publiku opet razveselimo jednom otkačenom, veselom i plesnom stvari. Pogotovo nakon ovog specifičnog i zahtjevnog perioda koji smo svi zajedno prošli tijekom prethodnih nekoliko mjeseci, vjerujem da nema boljeg prirodnog lijeka od smijeha, pjesme i plesa - objasnio je Kozomara.

Ovako specifična pjesma zaslužila je dobiti i prigodan video spot, a zašto je točno protagonist 'maka' svoju dragu, koju je u spotu utjelovila fitness trenerica Nera Balić, najbolje da fanovi otkriju sami.

I ovom pjesmom Rišpet potvrđuje status jedne od najpoznatijih i najtraženijih klapa sklone predivnim baladama, ali i otkačenim, veselim pjesmama, koje garantiraju odličan provod.

Najčitaniji članci