Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Klapa Rišpet: Kazalište je odzvanjalo ljubavnim stihovima

Momci iz Klape Rišpet nedavno su snimili spot za romantičnu pjesmu „Ja samo za te živin“ s kojom će ove godine nastupiti na Splitskom festivalu...

Foto: Simone Di Luca
0 komentara

Klapa Rišpet i slovenska publika se, kako kažu, vole javno, a dokaz tome je veliki koncert koji je privukao brojne obožavatelje iz cijele Slovenije. Nakon rasprodane dvije dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, pulskog Kaštela, jedna od najpopularnijih hrvatskih klapa nastavlja niz. Ljetno kazalište Križanke u Ljubljani odzvanjalo je morskim zvucima i najljepšim ljubavnim stihovima. Rasprodane Križanke pjevale su u jedan glas s ovim 'dalmatinskim slavujima'.

Foto: Simone Di Luca

Atmosfera je jednostavno bila ona prava ljetna, romantična i potpuno opuštena. Pjesme poput „Šta mi ljube oćeš kazat“, „Prsti zapleteni“, „Jedina jubav moga života“, „Kucaj srca tvoga“, „Kad iman tebe“ te mnoge druge, raznježile su ženski dio publike čije je oduševljenje bilo i više nego očito. Nekadašnji samostanski kompleks – Križanke, danas je jedan od najljepših prostora pod zvijezdama te se svojom prekrasnom akustikom savršeno uklopila s Klapom Rišpet i njihovim pjesmama i glasovima. Gost iznenađenja je bio uvijek dobro raspoložen, Joško Čagalj – Jole, koji je zagrijao i zabavio publiku svojim poznatim hitovima.

Foto: Simone Di Luca

Momci iz Klape Rišpet nedavno su snimili spot za romantičnu pjesmu „Ja samo za te živin“ s kojom će ove godine nastupiti na Splitskom festivalu. U pjesmi se ponovno obraćaju ženama koje će se pronaći i u ovoj pjesmi. 'Dalmatinski slavuji', kako ih od milja zove publika zasigurno će opet oduševiti svoju vjernu publiku koja je s nestrpljenjem čekala njihov novi singl.

Foto: Simone Di Luca

PRINC HARRY PONOVNO ŠOKIRAO JAVNOST: Jedan njegov zahtjev iznenadio je mnoge

Naši partneri pišu
Message