Show

Komentari 0

Klapa Rišpet upriličila je koncert pod zvjezdanim nebom: U moru ih okružilo 300 manjih brodica

Klapa Rišpet upriličila je koncert pod zvjezdanim nebom: U moru ih okružilo 300 manjih brodica

Ovaj koncert bio je nešto u čemu smo toliko uživali, da se riječima ne može opisati. Sva ona vesela, nasmijana, odlično raspoložena lica naše publike, lijepa je uspomena koju nosimo sa ove večeri, poručili su članovi

Rakaljska uvala Luka bilo je mjesto na kojem se proteklog vikenda održao koncert za pamćenje 'Usidri se za Rišpet 2021.' Članovi klape Rišpet za svoje fanove pripremili su nešto vrlo posebno.

Svi oni koji su željeli biti na ovom koncertu pod zvjezdanim nebom, to su mogli isključivo sa svojim brodicama, te su tako imali prilike uživati u najljepšim klapskim izvedbama. Klapa Rišpet pjevala je sa centralnog broda na kojemu su se nalazili, okruženi sa mnoštvom manjih brodica, a sve to bio je jedinstveni prizor.

Preko 300 brodica, došlo je na ovu nezaboravnu noć, a posjetitelji su bili ne samo iz cijele Istre, nego i susjednih Cresa, Lošinja

- Ovaj koncert bio je nešto u čemu smo toliko uživali, da se riječima ne može opisati. Sva ona vesela, nasmijana, odlično raspoložena lica naše publike, lijepa je uspomena koju nosimo sa ove večeri. Velika čast je pjevati na jednom ovakvom koncertu kao što je 'Usidri se za Rišpet 2021.' Jedva čekamo ponovno doći, družiti se sa našom publikom i stvoriti nove trenutke za pamćenje - poručili su članovi Rišpeta.

Pjevali su se najveći hitovi Rišpeta, a na aktualnoj pjesmi 'Cukar' - https://youtu.be/os-SD8H-NbU , dogodila se i spontana bakljada sa brodica, dok su za sam kraj članovi klape izveli pjesmu u čast Olivera Dragojevića 'Kad mi dođeš ti', uz pratnju vatrometa.

Ono što je svakako zanimljivo je, kako je klapu Rišpet po prvi puta u Rakalj, doveo Stjepan Hauser, 2017. godine, kada se otvarala pješačko – biciklistička staza, a od tada pa sve do danas traje ljubav istarskog mjesta i klape. Nakon toga, uslijedili su tradicionalni ljetni koncerti, a sve je kulminiralo ove godine, doista najimpresivnijim morskim koncertom do sada, koji je trajao više od dva sata.

Članovi klape Rišpet ovoga ljeta ubacili su u najveću radnu brzinu na radost svoje brojne publike, te uspješno nižu koncerte jedan za drugim.

Podsjetimo kako su na nedavno održanom Splitskom festivalu, oduševili sve prisutne novom pjesmom 'Cukar', koja je u kratko vrijeme osvojila kako srca publike, tako i struke, što ni ne čudi, obzirom na dosadašnje uspjehe.

Nakon spomenutog spektakla u Rakaljskoj uvali, klapa Rišpet imati će koji dan odmora i uživanja u morskim radostima, a onda ponovno kreću radno.

Tako će ih publika moći gledati i slušati uživo na sljedećim koncertima:

01.08., Betina

14.08., Virovitica

15.08., Fara – Kostel, Slovenija

28.08. Lipovljani