Obavijesti

Show

Komentari 0

Klapa Šufit ni ove godine u Zagreb ne dolazi praznih ruku

Klapa  Šufit ni ove godine u Zagreb ne dolazi praznih ruku
1

Zdeslav Mišurac kazao je kako svi nestrpljivo iščekuju koncert jer su u Zagrebu uvijek lijepo primljeni te jedva čekaju svoje nove pjesme izvesti pred tamošnjom publikom

VIDEO

 Klapa Šufit već se lagano pakira za polazak u Zagreb gdje će 4. travnja nastupiti na godišnjem spektaklu 'Klape u Lisinskom' uz kolege iz klapa Cambi i Iskon, dok će im se kao gosti pridružiti 'Tri tenora' - Marko Škugor, Eduard Šegota i Marko Pecotić.

Zdeslav Mišurac, bas klape Šufit, kazao je kako svi nestrpljivo iščekuju koncert jer su u Zagrebu uvijek lijepo primljeni te jedva čekaju svoje nove pjesme izvesti pred tamošnjom publikom jer će ih ona sigurno znati cijeniti.

- Drugu godinu zaredom imamo čast zapjevati pred zagrebačkom publikom s prijateljima iz klapa Iskon i Cambi, a kako je kolega Hrvoje iz klape Cambi rekao, bilo bi lijepo da ovaj koncert postane tradicionalan - kazao je Mišurac.

'Klape u Lisinskom' prošle su godine oduševile prave zaljubljenike u dalmatinsku pjesmu koji su imali samo riječi hvale za koncert, a s obzirom na interes koji trenutno vlada za koncertom, dvorana će sigurno i ove godine biti puna. Dečki iz klapa su se marljivo bacili na osmišljavanje ovogodišnjeg repertoara kako bi ove godine program bio još bolji.  

- Ni ove godine u Zagreb ne dolazimo 'praznih ruku'. Prezentirat ćemo nekoliko novih pjesama među kojima je i 'Proplakat će srce' koja je osvojila prvu nagradu publike te pobijedila na Večerima dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu prošlo ljeto. Obzirom da je klapa Šufit kao jedan od glavnih projekata za ovu godinu odredila i nastup na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu, koji ove godine slavi okruglu obljetnicu, 50 godina postojanja, koncert u Lisinskom ćemo otvoriti na tradicionalan način, a cappella -  kazao je Mišurac i dodao da u planu imaju i par festivala zabavne glazbe.

- Čeka nas radno ljeto, a kako se skuplja određeni broj pjesama, razmišljamo i o odlasku u studio i snimanju našeg drugog albuma, zaključio je Mišurac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško
Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje