Obavijesti

Show

Komentari 31

Klub mrzitelja Angeline Jolie: To je demon, zlo joj viri iz očiju

Klub mrzitelja Angeline Jolie: To je demon, zlo joj viri iz očiju
9

Dobra sam u prepoznavanju loših osoba samo po hodu. Jednostavno ne volim Angelinu. Mislim da nije netko na koga se čovjek može osloniti, dodala je komičarka, otkrila je komičarka Handler

VIDEO

Lijepa glumica Angelina Jolie (43) godinama je na meti svojih kolega. Neki od njih otvoreno govore o mržnji koju osjećaju prema njoj, a neki koriste ipak indirektnije metode. Jedno je sigurno, Angie nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

Jennifer Aniston 

Brad Pitt (54) i Jennifer Aniston (49) bili su zlatni par Hollywooda dok im brak nije 'puknuo' zbog Angeline. Otada se glumice Jennifer i Angelina rijetko pojavljivale zajedno u javnosti, čime su samo potaknula nagađanja da se ne podnose. Jennifer i Brad bili su u braku od 2000. do početka 2005., a djecu nikada nisu imali. Jennifer je navodno osvojila Bradovu majku, čak su se i nakon njihovog razvoda često viđale. Iako je Bradovoj majci bilo drago što će napokon dobiti unuke, glumčeva obitelj nikada nije mogla podnijeti Angelinin temperament. 

Jennifer Aniston attends the premiere of "Mother

Chelsea Handler

Bliska prijateljica Jennifer Aniston, komičarka Chelsea Handler (43) nikada nije skrivala mržnju prema Angelini. Prije nekoliko godina dala joj je nadimak 'Demon', jer kako kaže, izvire joj zlo iz očiju.

- Jennifer je nedužna. Dobra sam u prepoznavanju loših osoba. Jednostavno ne volim Angelinu. Mislim da nije netko na koga se čovjek može osloniti, dodala je komičarka. Kasnije ju je  nazvala i 'preljubnicom i ženom koja rastura obitelji'.

Nosi periku: Angelina Jolie je postala plavuša i 'postarala' se
Nosi periku: Angelina Jolie je postala plavuša i 'postarala' se

Komičarka nije vrijeđala samo Jolie već i njezinu posvojenu djecu.

- Maddox je sigurno ljutit jer je mislio da ga je zvijezda došla spasiti iz zemlje trećeg svijeta, a ona ga vodi po još većim jeb.... zabitima - dodala je Chelsea. 

Pixsell

Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton (63) s Angelinom Jolie bio je u braku dvije godine. Ona je svom dileru pričala da je Billy 'obdaren poput konja' i da nikad nije imala boljeg ljubavnika. Ljubav su si dokazivali tako što su oko vrata nosili bočicu s krvlju jedno drugog.

Angie i Thornton rastali su se u lipnju 2002. nakon što je glumica upoznala Brada. Pittova tadašnja partnerica Aniston je dugo patila i nije htjela uopće pričati o cijeloj situaciji. 'Šuškalo' se kako Angelinu prezire iz dna duše, a nakon razvoda, Billy je otkrio kako je oduvijek bio 'slab na Jennifer'.

Angelina obuzdavala grudi dok je šetala sa sinom Paxom (14)
Angelina obuzdavala grudi dok je šetala sa sinom Paxom (14)

- Između Reese Witherspoon i Jennifer Aniston, Jennifer bi uvijek bila moj prvi izbor. Uvijek bi radije bio s njom. Štoviše, životni mi je cilj biti s njom - rekao je glumac u intervjuu za Access Hollywood nakon što je osvojio Zlatni globus za najboljeg glumca. Aniston bi izabrao i kad bi birao između nje i Keire Knightley. 

- Aniston je broj jedan. Koliko puta to moram ponoviti da shvatite poantu - rekao je glumac. 

REUTERS/PIXSELL

Laura Dern 

Svi znamo da je Brad prekinuo s Jennifer zbog fatalne Angie, ali to nije prvi put da je Jolie 'ukrala' muškaraca. Billy Bob Thornton bio je u vezi s Laurom Dern (51) prije nego što se zaljubio u Angelinu. Navodno je njihov prekid bio toliko 'grub' da je Laura morala provaliti u vlastitu kuću kako bi pokupila sve svoje stvari i otišla.

- Bila sam izvan grada, snimala film, a kada kad sam se vratila sa snimanja, moj dečko se oženio i nikada ga više nisam ni vidjela, niti čula - otkrila je Laura. 

Pixsell

Amal Clooney 

Brad je dugogodišnji prijatelj s glumcem Georgom Clooneyem (57) i njegovom suprugom Amal (40). Odvjetnica je u braku s glumcem od 2014., a Angie je navodno, dok je bila s Pittom, branila druženje s bračnim parom Clooney. No nedavno se ipak Jolie javila Amal.

Angelina se smekšala: Predlaže Bradu dogovor za skrbništvo
Angelina se smekšala: Predlaže Bradu dogovor za skrbništvo

- Molila ju je da zaborave razmirice sad kad nema Brada, a ona ju je odbila jer ne želi biti prijateljica s nekim koga ne poznaje - ispričao je glumičin prijatelj.

American Film Institute
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...