Show

Komentari 30

Klum 'izbacila' bujni dekolte, a Chrissy Teigen provirile gaćice

Klum 'izbacila' bujni dekolte, a Chrissy Teigen provirile gaćice

Nakon što dodjela Oscara završi, slijedi tradicionalni after party. Celebrityji su imali priliku pokazati modne kombinacije i zablistati ispred kamera...

Nakon svečane dodjele Oscara, uslijedio je tradicionalni Vanity Fair after party. Glamura nije nedostajalo, a celebrityji su događaj iskoristili kako bi još jednom zablistali. Mnoge su poznate dame za ovu priliku odjenule haljine s dubokim prorezom.

Na Vanity Fair after party došla je i pjevačica Ciara (34). Odjenula je prozirnu, svjetlucavu haljinu s dubokim prorezom. Haljina je bila uska pa je Ciara istaknula trudnički trbuščić. Sretne su vijesti stigle nakon što je pjevačica ljetos izjavila da želi imati još djece odnosno donijeti još kojeg 'slatkog malog anđela' na svijet.

Haljinu s dubokim prorezom za ovu je priliku odjenula i manekenka Chrissy Teigen (34). Kombinaciju je upotpunila srebrnim sandalama, tirkiznom torbicom koja se slagala s bojom haljine i naušnicama. Uz to, haljina joj je naglasila dekolte.

Teigen je pomalo 'pretjerala' s prorezom na haljini, s obzirom na to da su joj 'provirile' gaćice.

Na after party je došla i Nicky Hilton (36). Dugom haljinom s velikim prorezom istaknula je isklesane noge, a naglasila je i dekolte. Kombinaciju je upotpunila naušnicama i narukvicom.

Sličnu kombinaciju za zabavu odabrala je manekenka Adriana Lima (38). Uska haljina naglasila joj je dekolte, a kombinaciju je upotpunila naušnicama i laganom šminkom.

Između ostalih, supermodel Heidi Klum (46) odjenula je usku, svjetlucavu haljinu do gležnja, koja je naročito istaknula njezino bujno poprsje.

POGLEDAJTE GALERIJU:

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci