Show

Komentari 96

Knoll pozirala u centru Zagreba: 'Nema bolje guze na Balkanu...'

Knoll pozirala u centru Zagreba: 'Nema bolje guze na Balkanu...'

Ivana je dotjerala liniju i voli je pokazivati u provokativnim izdanjima. Neki od pratitelja počeli su komentirati kako je sve bujnija samo na određenim mjestima, no Ivana o tome nije pričala

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll (27) nedjelju je odlučila iskoristiti za šetnju centrom Zagreba. I ovaj put mamila je poglede prolaznika dok je pozirala na ulicama metropole. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Za izlazak u grad Ivana se odjenula casual, no ni to joj nije pomoglo da ne prođe nezapaženo. Uske traperice posebno su naglasile bujne atribute, a kombinaciju je upotpunila popularnim Valentino cipelama za koje je iskeširala oko šest tisuća kuna. 

- Nema zgodnije. Ovakva ljepota rađa se samo jednom. Bebo, goriš. Najbolja guza na Balkanu - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

No ipak su badići njezina najdraža modna kombinacija. Cijelo ljeto svoje je vjerne obožavatelje Ivana uveseljavala fotografijama u minijaturnim badićima koji su joj ponekad otkrili i više no što bi trebali.

Ivana je dotjerala liniju i voli je pokazivati u provokativnim izdanjima. Neki od pratitelja počeli su komentirati kako je sve bujnija samo na određenim mjestima, no Ivana o tome nije pričala.

POGLEDAJTE 'POLIGRAF' S IVANOM KNOLL:

 

Najčitaniji članci