Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
68 komentara

Kod Maje na kobaje: Šuput na svojoj 'kućici' uposlila Nenada

Još se pripremamo, želimo da sve bude na nivou. I bit će, vjerujte mi, pričao je Majin zaručnik Nenad Tatarinov dok su se kazaljke ozbiljno približavale ponoći

Foto: privatni album
68 komentara

Poput disko kugle iz osamdesetih godina prošlog stoljeća zaslijepit će vas jedna od kućica na zagrebačkom Adventu. Ova je na Strossmayerovu trgu, a zove se Majushka. Jasno je, Maja Šuput (39) počela je raditi 'u fušu'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Romantičnu šetnju u krugu najbližih, ili nešto manje romantičnu u krugu prijatelja prekinut će blještavilo kućice na zapadnom djelu zagrebačkog trga. Prionuli su ozbiljno ovom zadatku sretni zaručnici. Bilo je gluha doba noći kad nas je put naveo na Majushku, a tamo, pomalo iscrpljen i naslonjen na šank, glavom i bradom Nenad Tatarinov (35). Iako se kroz izmaglicu zbog hladnoće jedva vidio, stoički je prihvatio još jedne goste, umor je u trenu nestao s njegova lica. Iako je svima jasno da mu nije lako ovih dana.

- Još se pripremamo, želimo da sve bude na nivou. I bit će, vjerujte mi - pričao je Tatarinov dok su se kazaljke ozbiljno približavale ponoći. 

Jutro poslije, rano koliko je noć prije bilo kasno, odmah nakon raznosača novina i mlijeka, na 'mjestu zločina' opet on, Tatarinov. I mora, jer kućica obiluje svime i svačime. Gastroponudu pojačali su šiltericama “Maja do jaja”, mikrofonima od 365 kuna, a glavna im je ipak kobasa.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Top je 'Delicious Shuputashian Hot Dog', po cijeni od 35 kuna. Dolazi u paketu s raznim umacima i salatom. Ime asocira na slavne Kardashianke, ali tu svaka sličnost prestaje. Majina je kobasica teleća, a za izradu njih zaslužni su slavni chefovi RougeMarina. Ima i zimski sladoled, kokice, kod Šuput se nađe ponešto za svakog.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Vrijedne djelatnice na ovoj su studeni nasmiješene i sretne, kažu da nemaju primjedbi na šefove. Zasad ipak, više od kobaja koje voli Maja, odgovaraju na pitanje 'Gdje je Šuput?'  A da se Maja i zaručnik joj Nenad nisu posvetili samo kobasicama, svjedoči kuhano vino s njihove kućice, a i rakija. Zlobnici će reći kako je Maja kućicu uzela kako bi, zapravo, zaručnika zaposlila, jer nakon što je skinula gips, pa ju je u to vrijeme nosio, svlačio i oblačio, sad nema što raditi.  No evo adventa, evo i Majushke, pa i posla za Nenada. Za početak je položio s vrlo dobrim. Barem što se posla tiče.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL


Poslušajte novi božićni hit "BOŽIĆ JE" - Stoka feat. LayZ & Zsa Zsa


VIDI OVO! Meghan opet postavlja trendove: Ovo su njezine najbolje modne kombinacije 2018. godine.

Naši partneri pišu
Message