Obavijesti

Show

Komentari 21

U Dnevnom boravku Tatjane Jurić danas Darko Rundek!

U Dnevnom boravku Tatjane Jurić danas Darko Rundek!
3

Uz Rundeka gostuje i glazbeni kritičar Ante Perković, autor nove knjige 'Knjiga o pjesmama: Rundek, između'. Ne propustite današnji talk show u 17.20 sati

VIDEO

Talk show Tatjane Jurić 'Dnevni boravak' nastavlja se i ovaj tjedan. U srijedu će na Tatjanin kauč sjesti poznati glazbenik, kantautor, pjesnik i glumac Darko Rundek te glazbeni kritičar Ante Perković. Perković je i autor nove knjige 'Knjiga o pjesmama: Rundek, između' koja će javnosti biti predstavljena ovih dana. Knjiga se većim dijelom sastoji od dopisivanja između Perkovića i Rundeka koji razgovaraju o njegovim pjesmama i životu. U knjizi su prisutne i izjave Rundekovih suradnika i prijatelja, dokumenti, sjećanja i fantastične priče, te fotografije iz karijere. Tatjana će pokušati doznati što više detalja o glazbenikovom stvaralaštvu, kao i o suradnji s Perkovićem na stvaranju ovog zanimljivog djela. 

Kauboji: Film će biti gledaniji od predstave

U utorak joj je u goste došla ekipa filma 'Kauboji', redatelj Tomislav Mršić te glumci Radovan Ruždjak i Ivana Rushaidat. Za hit-predstavu se u posljednje vrijeme traži karta više, a dosad ju je pogledalo oko 120 tisuća ljudi. Film u kina stiže 10. listopada, a njegovi glavni akteri očekuju još veću gledanost od predstave. 

- Mislim da će nas gledati dvjesto tisuća ljudi. Meni je film inače užasna apstrakcija, jedan je čovjek iza kamere, nedostaje interakcije s publikom - rekao je Radovan.

Ivani, inače supruzi glumca Rakana Rushaidata, to je prvo filmsko iskustvo. 

- Imala sam veliku tremu, sad mi je malo lakše nakon što sam u Puli vidjela kako to izgleda na velikom platnu. Bili smo svi jako dobro pripremljeni, trebalo se malo prilagoditi, no bilo nam je super zabavno - rekla je Ivana. 

Film je snimljen u roku od 25 dana. 

- U hrvatskim uvjetima je nemoguće brže napraviti film, nakon tri godine smo napravili film, nije bilo nekih velikih sponzora, bili smo slobodniji u radu, relativno racionalni. Predstava traje tri i pol sata, možda smo izbacili četiri scene, nismo pretjerivali. To je bio glavni posao - prebaciti kazalište na film, bojao sam se kako će to ispasti na filmu - rekao je Tomislav.

Za soundtrack filma o životu sedam suvremenih kauboja i jednoj kaubojki pobrinuli su se Ivanka Mazurkijević i njezin partner Damir Martinović Mrle iz 'Leta 3'. 

- Ivanku sam znao otprije, Mrleta manje. Mislio sam da bi to moglo biti super, u muđuvremenu sam radio još jedan film 'Sonja i bik' - rekao je Tomislav čija je supruga producentica filma. 

Predstava igra šest, sedam puta mjesečno, a Radovan je priznao da se čovjek umori od takvog tempa. 

- Napisao sam: 'Ovdje i sada' i 'Datost u trenutku', svaki put kad mi je teško pogledam te svoje naputke, ali kad se na početku svake predstave sjetiš da traje tri sata i 15 minuta nije ti svejedno. Kritika je jako zeznuta stvar, koliko tu ima ponosa i taštine, koliko čovjek može biti iskren prema sebi da zna što je napravio, da pročita u toj kritici neke dobre stvari i poruke za sebe. To su stvari koje čovjek mora sam usavršavati, tu neku vrstu objektivnosti jer kritika može biti jako nemilosrdna i može čovjeka dubinski i suštinski demotivirati i ubiti u pojam - zaključio je Radovan.

Dodao je da je bilo zabavno tijekom snimanja ne krijući da je bilo i napetih situacija. 

- Nisam vidio sunce nekih sedam dana - rekao je.

Tatjanin talk show Dnevni boravak pratite od utorka do četvrtka u 17.20 sati, uživo na 24sata TV. 

24sata TV možete pratiti na 9. kanalu Max TV-a, B.netu-u, Iskon TV-u, Optima TV-u, H1 TV-u, EVO TV-u i Amis TV-u

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu