Obavijesti

Show

Komentari 30

Koja maska iz 'Masked Singera' je bila najbolja u prvoj epizodi?

Koja maska iz 'Masked Singera' je bila najbolja u prvoj epizodi?
8

Prva epizoda bila je kobna za profesora Balthazara iza kojeg se krio Senna M. Publika je upravo njemu dala najmanje glasova, a u anketi odlučite tko je bio vaš favorit

VIDEO

Završila je prva epizoda televizijsko - pjevačkog spektakla 'Masked Singer'. Prvih šest izvođača od ukupno 12, pokazalo je svoje vokalne sposobnosti te kreativne imidže. Mogli smo gledati vatrene nastupe Balthazara, Slatkača, Licitarskog Srca, Torpeda, Meduze te Tintilinića. O tome tko je bio bolji, a tko lošiji, odlučivala je publika, ali i detektivi u sastavu Ide Prester, Antonije Mandić, Enisa Bešlagića te Borka Perića.

Voditeljica Antonija Blaće (42) prvo je objasnila pravila, a onda najavila prilog o Slatkaču.

- Ja sam sladak, i topim se od sreće. Masku sam uzeo zato što mogu pokazati više od sebe. S vremenom mi je imidž postao opterećenje, a nije lako stalno dobro izgledati - rekao je Slatkač koji je otpjevao pjesmu grupe The Weekend 'Blinding Lights'.

Enis je pomislio kako je riječ o makedonskom pjevaču Davidu Temelkovu, dok je Borko rekao da bi se ispod maske mogao kriti Neven Ciganović. Antonija je pak rekla da bi mogao biti Luka Nižetić, a Ida da je sigurno riječ o Natku Becku

A onda je na red došao i profesor Balthazar koji je prvi napustio show.

Balthazar je u prilogu otkrio odakle dolazi, a na pozornici je otpjevao pjesmu glazbenika Rag'n'Bone Mana, 'Human'. Svojim spretnim hodom sve je zbunio, a Enis je usred nastupa zaključio da je vjerojatno riječ o nekom rokeru.

- Mislim da je to Kerum - rekla je Ida, dok je Borko mislio da je Ćiro Blažević, a Enis da je Edo Maajka.

- Baltazar sigurno nije Hrvat, čujem po naglasku - rekla je Antonija Mandić i nasmijala publiku.

Slatkač za kojeg misle da je Cigi ili Nižetić prošao je dalje, a Baltazar ipak nije oduševio
Slatkač za kojeg misle da je Cigi ili Nižetić prošao je dalje, a Baltazar ipak nije oduševio


Sljedeći performans izvelo je Licitarsko srce. Otkrila je da su je čitav život vodile emocije i da je ona srce koje svi volimo, a otpjevala je pjesmu glazbenice Janis Joplin, 'Piece of my Heart'.

- Skriva li Srce ispod kostima trudnički trbuščić? Odlične noge ima! - komentirali su detektivi, i zaključili da bi ispod crvene maske mogla biti Mila ElegovićLjupka Gojić MikićHana Huljić ili Mario Petreković.

A onda je na red došao i Torpedo, čiji je prilog snimljen u Rijeci. Otkrio je da voli rock glazbu, a da je s druge strane dijete cvijeća. Otpjevao je pjesmu Crvene Jabuke, 'Dirlija' i dao dodatan trag da često voli volontirati po šumama.

- Glumi Luku Nižetića! - nagađali su detektivi.

Kasnije su zaključili da bi ispod maske mogli biti i Anton Rudan, Dražen Turina Šajeta, David Skoko ili Mrle iz grupe Let 3.

Posljednji na redu bili su Meduza i Tintilinić.

- Čitam život sanjam da stavim masku i grlim ljude na cesti. Moja tuga i strah dugo me držala u morskim dubinama. Ova maska je sve što sam skrivala, a što sam ja: ženstvena, krhka i ranjiva - predstavila se Meduza koja je otpjevala Madonninu pjesmu 'Like a Virgin'. 

Dala je trag da je velika brbljavica. Ida je pomislila kako je riječ o Vlatki Pokos, dok je Enis rekao da bi se ispod maske mogla kriti Nina Badrić. Borko je pak vidio Bornu Rajić, a Antonija Lanu Jurčević.

- Tintilinić iskače iz žara i daje mudre savjete iako ponekad vragolasto zapakirane. Jedna faza moga života je bila crna. Nemam problem s tamnom stranom svog karaktera. Krv mi je pomogla da postanem još popularniji. Nisam nikad bio običan, ekscentričan sam i pomaknut. Tražili su od mene da zbog karijere skinem kilograme, ali ja na to nisam pristao - otkrio je Tintilinić u prilogu, a na pozornici je otpjevao pjesmu Mark Ronsona i Brune Marsa, 'Uptown Fun'.

Borko je rekao da se iza maske krije Alemka Markotić, Enis pak kako je riječ o Baretu, a Ida je ponovno pomislila kako je riječ o Luki Nižetiću.

Publika je na kraju više glasovala dala Meduzi pa se Tintilinić našao u eliminaciji zajedno s Balthazarom te Torpedom. Potom su svo troje nastupili. Publika je ponovno morala glasati, pa su tako najviše glasova dali Tintiliniću, a najmanje Balthazaru.

- Nisam pjevao 20 godina i nemam vam što reći nego hvala na lijepim komplimentima koje ste mi dali, a nije lako pjevati ispod ovakve maske - otkrio je Senna M. koji se krio iza maske Balthazara.

GLASUJTE U ANKETI:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...