Obavijesti

Show

Komentari 58

Kolinda poslala Mehunki buket: 'Ona podržava naše kreatore...'

Kolinda poslala Mehunki buket: 'Ona podržava naše kreatore...'
13

Sviđa mi se što Kolinda često 'fura' domaće kreacije. Sve joj dobro stoji. Fotografija na kojoj pozira s Donaldom i Melani Trump je svjetska fotografija, a naša predsjednica izgleda kao milijun dolara, otkrio je Petko.

VIDEO

Mnogi stručnjaci tvrde kako je predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović (51) jedna od najbolje odjevenih žena na javnoj sceni, a s tom činjenicom složili su se i Neven Ciganović (47), Dalibor Petko (41), ali i poduzetnica Snježana Mehun (48). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:45

- Moram pohvaliti njezinu liniju. Ima klasičan stil i sve joj dobro pristaje. Ne može si svašta dopustiti, ali ima tu prekrivenog seksepila. Meni je to uvijek jako bitno, ali mislim i da je seksepil dobro za Hrvatsku. Može nas bolje prodati - rekao je modni stilist Neven Ciganović. 

Oduševljenje nije krio niti voditelj Petko kojem se najviše sviđa što predsjednica poštuje i nosi kreacije hrvatskih dizajnera.

- Sviđa mi se što Kolinda često 'fura' domaće kreacije. Sve joj dobro stoji. Fotografija na kojoj pozira s Donaldom (72) i Melaniom Trump (47) je svjetska fotografija, a naša predsjednica izgleda kao milijun dolara - otkrio nam je Petko. 

Brojne zvijezde okupile su se uz fontane kod Nacionalne sveučilišne knjižnice gdje je održana modna revija na kojoj je poduzetnica Snježana Mehun u suradnji s mladim dizajnerom Antunom Tinom Brišarom predstavila novu modnu kolekciju brenda Duchess.

Zagreb: Modna revija DUCHESS modnog brenda Snježane Mehun

- Sretna sam što imam toliko ljudi koji me vole. Vrijeme je bilo nezahvalno. Ovaj posao radim dvadeset godina pa se zbog vremena nisam živcirala. Čak sam se u jednom trenutku krenula smijati. Rekla sam gostima: 'Ako me volite, dođite me podržati' . rekla je Snježana koja je mjesecima pripremala novu kolekciju. Odmah nakon što je 'puštena' zimska kolekcija sa svojim kolegom se uputila u Italiju po novi materijal. 

Uz brojno cvijeće i poklone koje je dobila nakon revije, Snježana se pohvalila kako joj je jedan buket poslala predsjednica Kolinda.

- Poslala je svog izaslanika s cvijećem i moram priznati da me oduševila. U tom momentu smo svi stajali u tunelu, kiša je padala, ali taj trenutak je bio dirljiv - dodala je poduzetnica Mehun i nastavila:

Zagreb: Modna revija DUCHESS modnog brenda Snježane Mehun

- Mislim da je nezahvalno to što svi komentiraju samo izgled naše predsjednice, a nitko ne spominje ostale političare. Smatram da je to sve skupa dosta šovinistički. Pohvalno je što podržava hrvatske kreatore i mislim da je to zadatak svim političarima - zaključila je Snježana koja je već odabrala jedan 'komad' iz nove kolekcije koji će Kolindi savršeno stajat. 

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina