Komičarka Marina izbacila prvi singl 'Nijedna druga': Nadam se da će ljudima pjesma biti slatka | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 1

Komičarka Marina izbacila prvi singl 'Nijedna druga': Nadam se da će ljudima pjesma biti slatka

Komičarka Marina izbacila prvi singl 'Nijedna druga': Nadam se da će ljudima pjesma biti slatka
4

Ova pjesma nije najava moje glazbene karijere, već sam samo nešto što je u meni godinama i što sam napokon odlučila izbaciti van, to će biti samo jedna crtica u mojoj karijeri

VIDEO

Kroz svoju dosadašnju karijeru, Marina Orsag pokazala nam je svoj komičarski talent s kojim je osvajala regionalne i svjetske nagrade, a dokazala se i kao producentica te pokretačka snaga hrvatske stand up comedy scene. Nedavno nas je u showu "Tvoje lice zvuči poznato" ugodno iznenadila svojim pjevačkim, glumačkim te plesnim sposobnostima, a sada nas je odlučila iznenaditi u novoj ulozi - kantautorice! 

Pjesma "Nijedna druga" slagala se u Marininoj glavi godinama, ali tek uz slobodno vrijeme tokom pandemije i motivirana novom ljubavlju, uspjela ju je završiti. Sama je napisala tekst i glazbu te izvodi pjesmu, a za aranžman i instrumentalni dio zaslužni su Adem Gušić i Sandro Petrić. Spot je snimio Damian Nenadić, a montirala ga je Sandra Bastašić.

"Nadam se da će ljudima pjesma biti slatka, da će im ući u uho i potaknuti ih na gibanje. Već trinaest godina mi u glavi plešu riječi i muzika, ali nažalost do sada nisam imala vremena sjesti i sve te misli oblikovati u jedno. Međutim kako nas je zatekla ova pandemija oslobodilo se potrebno vrijeme, a naravno i činjenica da sam zaljubljena do ušiju je sigurno pripomogla cijeloj priči. Ova pjesma nije najava moje glazbene karijere, već sam samo nešto što je u meni godinama i što sam napokon odlučila izbaciti van, to će biti samo jedna crtica u mojoj karijeri. A i kako sam naslov pjesme kaže "Nijedna druga" tako će možda u konačnici i biti sa mojim pjesama. Ova i nijedna druga. Ali nikad ne reci nikad. Možda me jednog dana vidite na Dori." kroz smijeh će Marina.

Komičari u vrijeme korone: 'Živi se skromno, ali snalazimo se...'
Komičari u vrijeme korone: 'Živi se skromno, ali snalazimo se...'

Mi se, nakon slušanja pjesme, nadamo da ovo neće biti Marinin posljednji izlaz u glazbene vode, a vjerujemo da ćete se i vi složiti s nama. Bacite oko na video i zaplešite kao da vas nitko ne gleda ili kao da vas svi gledaju, ovisi kako volite.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu