Show

Komentari 4

Koncert Bajage i Instruktora u Šibeniku odgođen je za kolovoz

Koncert Bajage i Instruktora u Šibeniku odgođen je za kolovoz

Nastup Bajage & Instruktora na rasporedu je bio u petak, 24. srpnja i to na prostoru bivše vojarne Bribirskih knezova, lokaciji na kojoj se tri godine održavao Terraneo festival. Bajaga u Šibeniku nije svirao 30 godina.

Zbog trenutačno nepovoljne epidemiološke situacije u regiji, najavljeni koncert Bajage (60) i Instruktora koji se u Šibeniku trebao održati idući vikend, 24. srpnja, odgađa se za drugi dio kolovoza javljaju organizatori.

POGLEDAJTE VIDEO O BAJAGI:

- Dragi prijatelji Regiusa, kako nam je zdravlje publike uvijek na prvom mjestu, a zbog trenutačno nepovoljne epidemiološke situacije u regiji, u suradnji s Bajagom i njegovim timom, odlučili smo veliki šibenski koncert, koji se trebao održati za tjedan dana, prebaciti za drugu polovicu mjeseca kolovoza. Svi smo složni da je to trenutno jedina opcija i da ne bi bilo odgovorno, moralno ni profesionalno organizirati tako veliki događaj u ovom trenutku. Bajaga se jako veseli nastupu u Šibeniku gdje nije svirao više od 30 godina i poručuje svim fanovima da imaju malo strpljenja u ovoj situaciji te da se vidimo u kolovozu. Novi datum definirat ćemo u što skorijem roku, a kome ne bude odgovarao, osigurat ćemo povrat novca za kupljene ulaznice. Do sada kupljenje ulaznice vrijedit će za novi datum koncerta - stoji u priopćenju PARK organizacije.

Podsjetimo, koncert Bajage u Šibeniku organizira se kroz projekt Regius mini break i dio je ovogodišnjeg programa Regius Festivala, čije se deseto jubilarno izdanje zbog koronavirusa odgodilo za ljeto 2021.godine.

Iz PARK-a javljaju da će uz novi datum koncerta promijeniti i lokacija, odnosno da će se svirka održati u centru Šibenika, nedaleko od gradske plaže Banj, na prostoru bivše tvornice TEF gdje je četiri godine za redom bio i organiziran Regius Festival 

Najčitaniji članci