Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
14 komentara

Koncert za Olivera: 'Večeras je ovo onako kako bi on želija...'

Koncert je otvorila Zagrebačka filharmonija pod ravnanjem maestra Alana Bjelinskog s pjesmama  "Trag u beskraju", "Pismo moja" i "Nevera". U publici je bio transparent na kojemu je pisalo: "Sve bi dali da si tu"

Foto: PIXSELL
14 komentara

Za koncertni spektakl "Vridilo je" u čast Olivera Dragojevića u njegovom rodnom Splitu tražila se karta više. Spaladium Arena bila je puna. 12.000 Oliverovih obožavatelja pjevalo je u glas njegove pjesme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Čovjeka neće biti fizički, ali njegova djela ostaju, riječi su Olivera Dragojevića čiju su snimku pustili na video zidu, a kojima je započeo koncertni spektakl.

ŽARE O OLIVERU: Spotove snimao pet minuta da ga purgeri ne bi gnjavili danima

Koncert je otvorila Zagrebačka filharmonija pod ravnanjem maestra Alana Bjelinskog s pjesmama  "Trag u beskraju", "Pismo moja" i "Nevera". Potom je na pozornicu izašao Tedi Spalato (65). 

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

- Dopustite šta bi reka Oliver dvi tri riči. Dobrodošli na ovaj veliki koncert. Dopustite da pozdravim Vesnu, Damira, Davora i Dina s obiteljima. Veliki pozdrav Splitu i Hajduku koje je Oliver volija. Danas mu je rođendan. On nas gleda zaplješćimo mu i čestitajmo rođendan - rekao je Tedi, a publika je ustala na noge i nije prestajala pljeskati.

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Tedi je najavio Oliverov bend Dupini koji su s njim pjevali družili se i putovali 30 godina. 

'ČOVIK VEDRA DUHA' Tedi Spalato: 'Oliver se nikad nije ljutija. Osim zbog trešete'

- Na dodjeli Porina 2008. Olivera su pitali kratku izjavu. A on je samo reka 'ća je život vengo fantažija - rekao je Tedi koji je s Dupinima otpjevao taj Oliverov bezvremenski hit.

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Petar Grašo (43) odsvirao je i otpjevao pjesmu "Vrime Božje".

DANAS BI SLAVIO 72. ROĐENDAN Oliverov prijatelj: 'Zbog balota me ugriza, a ja njega stolicom'

- Beskrajno sam sretan šta me netko gore doveo na binu večeras. Oliver je promijenio moj život. Hvala mu na svemu šta je da - rekao je Grašo. 

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Na pozornicu se popeo Gibonni koji je otpjevao "Lipa moja", "U ljubav vjere nemam", "Cesarica". 

- Ljudi moji mogu vam reć da je ovo večeras onako kako bi on želija - rekao je Gibo kad su mu se na pozornici pridružili Grašo i Spalato.

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Stjepan Hauser odsvirao je "Moj galebe", a publika je pjevala s njim. Za kraj su svi izvođači otpjevali "Vjeruj u ljubav". Na bis su otpjevali "Ispod sunca zlatnog". U publici je bio transparent na kojemu je pisalo: "Sve bi dali da si tu".

- Oliveru bi se svidio večerašnji koncert. Uvijek je volio nešto drugačije - rekla nam je Vesna Dragojević.

Foto: Ivana Prgomet/24sata

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message