Obavijesti

Show

Komentari 3

Koncertom u MSU pokušalo se oteti velikog Arsena zaboravu

Jazz orkestrom HRT-a, izveo je dobar dio Arsenovog opusa, dirigirao je Silvije Glojnarić, a nastupili su Matija Dedić, Gabi Novak , Lea Dekleva i Saša Nestorović

VIDEO

U još jednom pokušaju da se ne zaboravi djelo velikog Arsena Dedića, u zagrebačkom je Muzeju suvremene umjetnosti održan koncert nazvan, ‘Večer s Arsenom’. Jazz orkestrom HRTa, koji je izveo dobar dio Arsenovog opusa, dirigirao je Silvije Glojnarić, a nastupili su Matija Dedić, Gabi Novak , Lea Dekleva, te solist na saksofonu, Saša Nestorović.

Tako je publika mogla čuti instrumentalne, jazz stilom protkane izvedbe Arsenovih skladbi iz ‘Prosjaka i sinova’, ‘Glemabajevih’ i drugih serija i filmova. Lea Dekleva je prateći se na klaviru, odsvirala pjesme ‘Nemoguć život’, ‘Nisam ti dospio reći’ i ‘Tvoje tijelo – moja kuća’. Naravno, vrhunac emocija publiku preuzme kad se na pozornicu popne Gabi Novak. 

Posebno kad pjeva ‘Pusti me da spavam’, ‘On me voli na svoj način’, ‘Ni ti ni ja’ ili ‘Sve što znaš o meni’. Teško se u ovakvim situacijama oteti dojmu da se baš svim izvođačima na pozornici, pa i dobrom dijelu publike, još uvijek preteško pomiriti se s činjenicom da se odnekud neće pojaviti Arsen s nekom novom šalom ili pjesmom.

Za kraj Gabi je mnoge rasplakala pjesmom ‘Pamtim samo sretne dane’. I kao da je u zraku dvorane ostala poruka- nemojte zaboraviti Arsena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac