Show

Komentari 24

Konobarica: Tiger i ja smo se seksali dvadesetak puta

Konobarica: Tiger i ja smo se seksali dvadesetak puta

Jaimee Grubbs (24) tvrdi da je s Tigerom imala aferu dugu 31 mjesec te da joj je on prošli mjesec kazao kako će njih dvoje tajno uvijek biti skupa

Jaimee Grubbs tvrdi da je imala 31 mjesec dugu aferu s najboljim golferom na svijetu. Ispričala je kako su se seksali oko dvadeset puta te da ima vruće slike i stotine seksi SMS poruka koje dokazuju da je sve što govori istina.
- Pošalji mi nešto 'zločesto'. Odi u kupaonu i slikaj se - navodno je Tiger napisao u jednoj od poruka koje je Jaimee predala magazinu US Weekly. U drugoj poruci Woods je konobarici navodno napisao da će ju sasvim istrošiti. Konobarica kaže da je imala 21. godinu kad je upoznala Tigera u travnju 2007. godine i tvrdi da je njihova veza bila više od samog seksa.
- Prošli mjesec kazao mi je da ćemo tiho i tajno uvijek biti skupa - ispričala je Jamiee i dodala kako ju je Tiger nazvao nekoliko dana prije svoje nesreće i kazao joj da mu žena provjerava mobitel pa neka se ne javlja ako vidi da ju netko zove s njegovog broja.
- Potapšao me po ramenu i kazao mi da izgleda kao da se ne zabavljam - otkrila je Grubbs kako joj je Tiger 'uletio'. Ispričala je i da su se prvi put seksali nekoliko dana kasnije u San Diegu te da joj je poslije seksa rekao da ode zato jer voli spavati sam. Tiger Woods (33) je u braku s Elin Nordegren (29). Nedavno se šuškalo kako je imao aferu i s Rachel Uchitel (34), ali ona je to demantirala.


TIGER USLIKAN S BRINETOM DUGIH NOGU
Amerilčka internet stranica TMZ došla je u posjed slika na kojima se vidi Tiger Woods u prisnom razgovoru s brinetom dugih nogu. Snimljeni su 4. listopada 2009. oko pola dva ujutro u noćnom klubu 'Tao' u Las Vegasu. Identitet žene je nepoznat, jedino je sigurno da se ne radi o Tigerovoj supruzi.

Najčitaniji članci