Obavijesti

Show

Komentari 12

Konstrakta s 'In corpore sano' ide u Torino: Sviđa li vam se pobjednička pjesma Beovizije?

Konstrakta s 'In corpore sano' ide u Torino: Sviđa li vam se pobjednička pjesma Beovizije?
6

Konstrakta je dobila po 12 bodova od najviše članova žirija, a i prema glasovima publike bila je prva. Privukla je pažnju neobičnim nastupom i pjesmom u kojoj se pita 'Koja je tajna zdrave kose Meghan Markle?'

VIDEO

Pjevačica Ana Đurić, odnosno Konstrakta s pjesmom 'In corpore sano' predstavljat će Srbiju na ovogodišnjem Eurosongu u Torinu. Tako su noćas nešto iza ponoći odlučili glasovi žirija i publike na Beoviziji.

POGLEDAJTE VIDEO

Konstrakta je dobila po 12 bodova od najviše članova žirija, a i prema glasovima publike bila je prva, a kako prenosi Blic, nakon proglašenja pobjednika, nju su preplavile emocije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Mislite da je Dora bizarna? Poslušajte srpske pjesme koje se bore za nastup na Eurosongu
Mislite da je Dora bizarna? Poslušajte srpske pjesme koje se bore za nastup na Eurosongu

- U mojoj glavi je agonija. Moram složiti dojmove sama sa sobom i shvatiti što se dogodilo - rekla je nakon proglašenja pobjednika.

Inače, srpski mediji pišu kako je ona sa stihom 'umjetnica mora biti zdrava' pravi hit društvenih mreža, a inače je na Beoviziju stigla kao outsider. Pjevačica je inače završila arhitekturu i majka je dvoje djece.

Kojoj su visok plasman predviđale i kladionice, a privukla pažnju neobičnim scenskim nastupom i pjesmom u kojoj se pita 'Koja je tajna zdrave kose Meghan Markle?'

Pjevačica  Sara Jo bila je jedna od favoritkinja za pobjedu, a predstavila se s pjesmom 'Muškarčina', koju je producirao popularni Coby. Privukla je pozornost vratolomijama na pozornici, te zahtjevnom koreografijom koju je u atraktivnom stylingu s potpisom Juraja Zigmana izvela s četvoricom plesača. Međutim, unatoč prognozama završila je na drugom mjestu.

Na kladionicama se isticala i Angellina, koja je izvela pjesmu 'Origami' u uskom srebrnom kombinezonu, a s njom su zaplesale četiri djevojke odjevene kao njezini klonovi.

Folker  Aca Lukas zapjevao je pjesmu 'Oskar' i zasvirao na klaviru vrijednom oko 2,2 milijuna kuna. Uoči polufinala je najavio svoju pobjedu, te prozvao produkciju natjecanja za netransparentnost.

Mnogo se pričalo i o vokalistici Zorji, koja je nastupila s istoimenom pjesmom. Zorja je publici u regiji poznata iz prošlogodišnje sezone showa 'Zvezde Granda', gdje je oduševila žiri i publiku. Na pozornici 'Pesma za Evroviziju' istaknula se etno melodijom i impresivnim vokalom, te upečatljivim kostimom sa zlatnim oglavljem.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...