Obavijesti

Show

Komentari 22

Konstrakta pojasnila što znači njeno ime i o čemu govori hit s Beovizije: 'Nekoliko je poruka'

Konstrakta pojasnila što znači njeno ime i o čemu govori hit s Beovizije: 'Nekoliko je poruka'
3

Pjevačica Ana Đurić bila je članica benda 'Zemlja gruva' pa su mnogi pomislili da je njena pjesma ustvari posvećena pokojnom kolegi iz tog benda, no ona je to demantirala i prokomentirala neobičan tekst pjesme

VIDEO

Pjevačica Ana Đurić (43), poznatija kao Konstrakta, pobijedila je na ovogodišnjoj Beoviziji i predstavljat će Srbiju na Eurosongu u Torinu. Njezina pjesma 'In Corpore Sano' iznenadila je mnoge, a pjevačica je sada otkrila i kakva značenja ona nosi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačica je ranije bila članica benda 'Zemlja gruva' pa su mnogi pomislili da je pjesma posvećena njezinom pokojnom kolegi iz tog benda, gitaristu Miroslavu Ničiću, koji je preminuo nakon duge borbe s leukemijom. No, čini se kako su nagađanja ipak bila pogrešna.

- Pjesma nije posvećena preminulom članu Zemlje gruva koji je preminuo bez zdravstvenog osiguranja. Pjesma ima nekoliko poruka, ne samo o zdravlju, nego i o tome kako će to doživjeti svatko tko je sluša - izjavila je Konstrakta za Nova.rs

Dodala je kako će na Eurosong ići bez zdravstvene iskaznice.

- U Italiju idem s privatnim zdravstvenim osiguranjem, nemam zdravstvenu iskaznicu. U svom timu imam doktore iz svih područja - poručila je srpska predstavnica.

Inače, pjevačica je na Beoviziju stigla kao outsider, a uspjela je osvojiti po 12 bodova od žirija, a bila je prva i prema glasovima publike. Privukla je pažnju neobičnim scenskim nastupom te pjesmom u kojoj se pita 'Koja je tajna zdrave kose Meghan Markle?'., ali i neobičnim umjetničkim imenom koje, kako otkriva Telegraf, istodobno označava racionalnost i emotivnost, dvije suprotnosti.

Konstrakta s 'In corpore sano' ide u Torino: Sviđa li vam se pobjednička pjesma Beovizije?
Konstrakta s 'In corpore sano' ide u Torino: Sviđa li vam se pobjednička pjesma Beovizije?

Konstrakta je završila arhitekturu te je ponosna majka dvoje djece, djevojčice Lene te dječaka Nikole. O svom je majčinstvu progovorila za srpski portal 'Budi keva' prije nekoliko godina.

POGLEDAJTE KONSTRAKTINE IZJAVE NAKON PROGLAŠENJA POBJEDE: 

-  U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala – da li je ovo njegov/njen karakter ili faza? Da li sam pogrešno reagirala a da nisam razumjela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na djecu, utječe na njihovo samopouzdanje. Jer djeca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi  uobličiti i slično. Stvar je puno jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog djeteta - priznala je tada.

Konstrakta ?e u svibnju predstavljati Srbiju na Eurosongu u Torinu
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin