Show

Komentari 25

Kontroverzna obitelj: Sestra Miley Cyrus pokazala bradavice

Kontroverzna obitelj: Sestra Miley Cyrus pokazala bradavice

Na proslavi Nove godine u New Yorku Noah Cyrus pojavila se u razgolićenom izdanju, odnosno u minijaturnom topu koji joj je više otkrio nego pokrio. Ispod topa su se nazirale bradavice i pirsinzi

Miley Cyrus (27) jedna je od najkontroverznijih američkih pjevačica i glumica koja je puno puta šokirala javnost. Pojavila se u raznim modnim kombinacijama, a čini se da se njezina mlađa sestra Noah Cyrus (19) ugledala na nju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na proslavi Nove godine u New Yorku Noah Cyrus pojavila se u razgolićenom izdanju, odnosno u minijaturnom topu koji joj je više otkrio nego pokrio. Ispod topa su se nazirale bradavice i pirsinzi. 

Noah se pokušala sakriti od znatiželjnih fotoobjektiva, ali nije uspjela. Stoga im je pokazala srednji prst. 

Noah Cyrus is seen in Los Angeles

Kantautorica se neko vrijeme skrivala od javnosti. Povukla se nakon što je progovorila o problemima koji su ju snašli 2018. godine i inspirirali ju da napiše pjesmu 'Lonely'. 

- Osjećala sam se zarobljeno na tom jednom mjestu iz kojeg nisam mogla izaći. Samo sam trebala izaći, trebala sam razgovor jer više nisam mogla podnositi vlastito tijelo. Nisam se mogla riješiti osjećaja anksioznosti u prsima. Imala sam osjećaj kao da ću eksplodirati. Jednog dana nazvao me menadžer i rekao da je shvatio kroz što prolazim te mi ponudio pomoć. I tada se u meni nešto promijenilo, samo nakon što mi je postalo jasno da osoba iz mog tima razumije kako se osjećam - ispričala je Noah. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci