Obavijesti

Show

Komentari 24

Kontroverzni britanski voditelj cijepit će se pred kamerama

Kontroverzni britanski voditelj cijepit će se pred kamerama

U dogovoru s ministrom zdravstva Mattom Hancockom, koji ga podržava u toj ideji, voditelj showa 'Good Morning, Britain' cijepit će se u sklopu emisije na kanalu ITV

Britanski TV voditelj Piers Morgan (55), koji svojim izjavama i svađama s drugim javnim osobama često puni medijske stupce te nosi epitet 'kontroverznog', otkrio je kako će se među prvima cijepiti, i to pred kamerama.

National Television Awards 2017

Dugo iščekivano cjepivo protiv virusa Covid-19 sve je bliže, a razne europske zemlje već su naručile potrebne doze. Velika Britanija prva je na svijetu odobrila cjepivo Pfizer/BioNTech, a Morgan ne dvoji što treba učiniti. 

Piers Morgan: Ovo je mojih top 20 'korona idiota', sebični su!
Piers Morgan: Ovo je mojih top 20 'korona idiota', sebični su!

U dogovoru s ministrom zdravstva Mattom Hancockom, koji ga podržava u toj ideji, voditelj showa 'Good Morning, Britain' cijepit će se u sklopu emisije na kanalu ITV. 

- Važno je da kod ljudi ublažimo strah od cjepiva ako on postoji. Što nas se više cijepi, rezultati će biti bolji i zato sam to odlučio napraviti uživo. Važno je ljudima ukazati primjerom - zaključio je Morgan, a dobio je podršku za svoj naum i od tamošnjeg  ministarstva zdravstva.