Show

Komentari 4

Kontroverzni sin Toma Hanksa se jadao: 'Nije lako odrastati uz slavnog oca, maltretirali su me'

Kontroverzni sin Toma Hanksa se jadao: 'Nije lako odrastati uz slavnog oca, maltretirali su me'

Sin holivudskog glumca tijekom odrastanja bio je često odvojen od oca, zbog raznih putovanja i snimanja, zbog čega nisu nikada razvili pravi odnos oca i sina, smatra Chet

Vršnjaci su me maltretirali, govorili su mi da sam arogantan, privilegiran i razmažen. Nisam u životu imao uzora koji bi mi rekao 'Tko ih je*e, samo su ljubomorni na tebe', ispričao je Chester Hanks (31) na svom YouTube kanalu. 

POGLEDAJTE INTERVJU:

Sin holivudskog glumca Toma Hanksa (65) tijekom odrastanja bio je često odvojen od oca, zbog raznih putovanja i snimanja, zbog čega nisu nikada razvili pravi odnos oca i sina, smatra. 

- Puno je tu bilo prednosti. Mogao sam raditi mnogo stvari koje drugi nisu, putovati, odsjedati u hotelima i zbog toga su mi zavidjeli - rekao je, ali i pojasnio kako je to 'medalja s dvije strane'. 

Ipak otkrio je, da uz sve silne mogućnosti koje je imao, nije bio slavan.

- Ja sam tek bio sin slavnog glumca, nisam ničime zaslužio da me se gleda na drugačiji način niti da me se prezire - poručio je.

Chester je danas sredio život i puno lakše se nosi s gnjevom koji ga je ranije mučio, ali i drogom i alkoholom.

-  Promijenio sam se, više ne tražim priznanje drugih preko droge, alkohola i svega toga. Lakše se nosim s bijesom i prijezirom - zaključio je.

Problematični Hanks mlađi prošle godine se fizički sukobio s tadašnjom djevojkom te fotografije ozljeda koje mu je navodno nanijela objavio na društvenim mrežama, pokušavao je neuspješno biti popularni reper, borio se s ovisnostima i roditeljima često zadavao velike glavobolje.

Najčitaniji članci