Show

Komentari 28

Kontroverznu Miljanu po četvrti put diskvalificirali iz 'Zadruge': Razbila je bivšem glavu štiklom

Kontroverznu Miljanu po četvrti put diskvalificirali iz 'Zadruge': Razbila je bivšem glavu štiklom

Reality 'veteranka' danima je u suzama jer njezin bivši dečko ima novu djevojku. Uništavala je kuću, pokušala pobjeći iz 'Zadruge' i naposljetku istukla bivšeg štiklom dok je spavao, te 'zaradila' diskvalifikaciju

Jedna od najkontroverznijih srpskih reality zvijezda, Miljanu Kulić (28) iz Niša, štiklom je istukla bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu i raskrvarila mu glavu. Tako je zaradila kaznu od 50 tisuća eura i svoju četvrtu diskvalifikaciju iz realityja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Miljana i Zola prekinuli su prije tjedan dana, a on je iste večeri pronašao novu djevojku i pred svima se ljubio s njom. Kulić je to teško podnijela, urlala je i plakala, a nakon toga je svakodnevno počela stvarati probleme.

Jednu večer je razbila vrata tuš kabine i prevrtala sve pred sobom u dvorištu. Dane je provodila u suzama, te je u bijesu udarila vrata prodavaonice i porezala se staklom po nogama. Jučer je uzela čekić i pokušala razvaliti ulazna vrata te pobjeći iz 'Zadruge', no to joj nije uspjelo.

Nešto kasnije, u spavaonici se prišuljala svom bivšem dečku i počela ga udarati štiklom dok je spavao. Porezala ga je po glavi, te mu je prijetila i krivila ga za svoje obiteljske probleme. Zaštitari su intervenirali i razdvojili ih, a stravičan prizor krvi koja se slijevala niz Zolinu glavu šokirao je ukućane.

Danas je stiglo pismo u kojem su  producenti objavili da je Miljana diskvalificirana te je morala smjesta napustiti 'Zadrugu'. O incidentu se oglasila i Zolina majka Bosa, koja Miljanin napad smatra pokušajem ubojstva.

- Ona da je imala nož, ubila bi ga na licu mjesta. Potresena sam, od stresa mi je pozlilo kad sam vidjela djetetovo krvavo lice. Zola se neće moći spasiti, drhtim od straha. Nijema sam - rekla je za Blic.rs.

Miljana Kulić sudjelovala je u svih pet sezona 'Zadruge', a prije toga se natjecala u realityju 'Parovi', u kojem je ostala trudna s Ivanom Marinkovićem

U 'Zadruzi' se natjecala trudna, a njezin sin Željko (3) u posljednjim sezonama joj se pridružio u realityju. Željka ne snimaju kamere, nego s Miljanom živi u posebnom apartmanu, a za njega se brine dadilje. Nekoliko puta se Miljani u 'Zadruzi' pridružila i njezina majka Marija, kako bi joj pomogla u brizi oko sina.

Miljani je ovo četvrta diskvalifikacija te je poznata po histeričnom i nasilnom ponašanju. Jednom je prilikom namjerno izazvala požar u realityju, a nedavno je sustanarki Tari Simov iščupala ogroman pramen kose.

Najčitaniji članci