Obavijesti

Show

Komentari 33

Korona party: Halida je društvo ponijelo, zabavljali su se i pili

Korona party: Halida je društvo ponijelo, zabavljali su se i pili
6

Bešlić nakon druženja kod poznatog liječnika ništa nije htio reći. Netko je prijavio buku i došla je policija pa je fešta bila okončana. Svi nazočni su popisani i bit će kažnjeni

VIDEO

Ne znam što reći, doista. Halid je bio najdiscipliraniji od svih. Ne znam što se dogodilo, zašto je sudjelovao u tome, rekao je blizak prijatelj Halida Bešlića (66). Insistira na anonimnosti, a i Halidov menadžer Nedim Srnja odbija bilo što komentirati. Pojasnio je to riječima „da je to Halidova privatna stvar“.

Miljenik regije isključio je jučer telefon. Zakon šutnje nadvio se nad sve aktere korona partyja u Sarajevu koji je preksinoć uznemirio cijelu regiju. Mobiteli redom isključeni, izjave ni za lijek. Čak ni njihovi bliski prijatelji ne javljaju se na telefon.
Usprkos zabrani okupljanja i mjerama socijalne distance od najmanje dva metra, u sarajevskom restoranu Golf Klub slavio se rođendan poznatog liječnika. Zvijezda večeri svakako je bio Halid Bešlić.

Pjevač je do tog partyja bio primjer poštivanja svih mjera stožera. Iz stana je izašao samo na terasu na krovu, prošetao okolicom pazeći da nitko nije u blizini. I tako čitav mjesec. Sve do prekjučer. 

- Valjda više nije mogao izdržati. Halid je čovjek od društva, koliko god je bio discipliniran, očito mu je nedostajalo druženje. Možda je i mislio ostati kratko, ali društvo ga je ponijelo - kaže jedan bosanski menadžer koji također želi ostati anoniman. Ekipa od 16 ljudi snimljena je kako sjede jedan do drugog, unatoč propisanoj distanci od dva metra. Raspašoj je nastao kad je Slađana Mandić zapjevala Halidovu „Malo je malo dana“.

Pjevačica iz emisije "Zvezde Granda" snimku je stavila i na društvene mreže ali ju je vrlo brzo maknula. Ispred svih njih hrpa čaša i boca. Pjevao je i Šerif Konjević. Zvijezda narodne glazbe bosanskim je medijima kratko rekao da na partyju nije pio alkohol jer je mjesec ramazana. Nama se pak na njegov broj javio muškarac koji tvrdi da nije Šerif. Ali je ipak komentirao:

- Sve je to prenapuhano. Šerif se tamo nije zadržao ni deset minuta. Došao je prijatelju čestitati rođendan. Dao mu je poklon i otišao - tvrdi muškarac.  

Na snimci se vidi da je Šerif itekako zapjevao, baš kao i Hari Varešanović, koji je također isključio mobitel. Korona party otkriven je nakon što je policiji, oko 22 sata, netko prijavio buku na privatnoj zabavi. Nekoliko policijskih patrola je odmah došlo. Zapisali su sve prisutne, medijima rekli da će svi biti kažnjeni i u 22.45 lokal je zatvoren. Društvene mreže preplavile su fotografije s korona partyja, a ljutiti fanovi su pjevačima ostavljali poruke poput „Hoće li biti aftera?“ ili „Skromno ramazansko druženje u krugu obitelji“. 

POGLEDAJTE VIDEO O KOTIGINOJ PODRŠCI: 

Pokretanje videa...

00:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu