Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
6 komentara

Kotiga je dosegnuo najviši vrh influencanja pa slavio cijelu noć

Pošten, kao i uvijek, lovac iz 'Potjere' zahvalio se i kolegama influencerima koji su mu pružali veliku potporu kad je krenuo u njihove vode, a ta potpora ne prestaje ni danas

Foto: Instagram
6 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Kotiga 'prozvao' Hadžiavdagić zbog gole guze, a ona se uzrujala

Najveći lokalni, ako ne i regionalni influencer, Dean Kotiga (33) došao je do brojke od 100.000 Instagram sljedbenika zbog čega je slavio cijelu noć. Objavljivao je videa u kojima pjeva hitove Miroslava Ilića i bilo je jasno da će slavlje potrajati cijelu noć.

Foto: Mladost Kaštela

- Samoizolacija nikad nije bila lakša, ludujmo i slavimo svi legendarnih i jubilarnih 100K Instagrama sljedbenika - govorio je u Instagram storyjima.

Dosegnuvši tu brojku, ušao je u baš najviši vrh ne samo lokalnog i regionalnog influencanja nego i globalnog, istaknuo je. Rekao je svojim sljedbenicima da obavijeste rodbinu, prijatelje, ali i neprijatelje o tom događaju kako bi svi zajedno mogli slaviti. Zahvalio je i na silnoj podršci koju mu pružaju od svibnja prošle godine kada je krenuo u avanturu zvanu influencanje. 

Foto: Mladost Kaštela

- Hvala vam na milijardu poruka i videa osmijeha i razumijevanja, hvala vam na luđačkom slavlju koje je trajalo tjednima kada smo slavili 50K, hvala vam na svemu - zaključio je Kotiga. Pošten, kao i uvijek, lovac iz 'Potjere' zahvalio se i kolegama influencerima koji su mu pružali veliku potporu kad je krenuo u njihove vode, a ta potpora ne prestaje ni danas.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

- Sve vas podjednako volim, sve, i svima skupa velika i iskrena hvala jer ovo se događa samo jednom u životu. Naravno, nećemo tu stati nego odmah poziva sve ljekarnike i vatrogasce da se pridruže i da svi zajedno napadamo 100,1K Instagram sljedbenika - poručio je slavljenik.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

S obzirom na to da je to objavio u utorak navečer, do jutra je tu brojku već 'prešišao'. Na uspjehu su mu čestitali i hrvatski sportaši, jedriličar Šime Fantela i rukometaš Luka Cindrić

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Kotiga 'prozvao' Hadžiavdagić zbog gole guze, a ona se uzrujala

POGLEDAJTE VIDEO: 

Naši partneri pišu
Message