Show

Komentari 6

Kotiga kiksao na pitanju o ulici iz domaćeg krimića, a ekipa kući odnijela više od 120.000 kuna

Kotiga kiksao na pitanju o ulici iz domaćeg krimića, a ekipa kući odnijela više od 120.000 kuna

Posljednje emitirana epizoda 'Potjere' uspješno je završila za Marinu, Roberta i Olivera, koji su s velikom prednosti nad Kotigom osvojili 122.500 kuna, a lovac definitivno nije imao svoj dan

Lovac Dean Kotiga u sinoćnjoj je epizodi popularnog kviza malo 'kiksao' i nije uspio uloviti ekipu u finalnoj potjeri. Trojac Oliver, Marina i Robert tako su osvojili iznos od 122.500 kuna.

Natjecatelji su uspjeli ostvariti 12 koraka prednosti, a Kotiga je došao do 7, ali su ga par puta vratili za korak jer je dao pogrešne odgovore. Na kraju je lovčev rezultat bio samo 6.

Lovac nije znao odgovoriti ni na pitanje o prvom hrvatskom kriminalističkom romanu, ali ni Robert, Marina ni Oliver nisu uspjeli točno odgovoriti. Posljednje dvije sekunde Potjere, Kotiga, voditelj Joško Lokas i natjecatelji samo su "odmorili" jer su svi shvatili da je nemoguće nadoknaditi razliku u tako kratkom vremenu.

Kotiga i ekipa nisu znali odgovor na pitanje: Iz koje je ulice kneginja u prvom hrvatskom kriminalističkom romanu? Lovac je kao odgovor ponudio Preradovićevu, natjecatelji Šenoinu, a točan odgovor je Petrinjska.

Najčitaniji članci