Obavijesti

Show

Komentari 27

Kotiga: Sljedbenici će uživati u mom pjevanju na Instagramu

Kotiga: Sljedbenici će uživati u mom pjevanju na Instagramu
6

Gledam serije, slušam glazbu, čitam knjige i snimam Instagram storyje i TikTok videouratke - ukratko, uživancija, otkrio nam je Dean Kotiga i dodao kako ne razumije ljude kojima je problem ostati kod kuće

VIDEO

HRT je u ponedjeljak objavio kako će show 'Zvijezde pjevaju', koji se trebao početi emitirati 21. ožujka, odgađa do jeseni, a umjesto njega će se emitirati reprize A-strane. Za više informacija kontaktirali smo Deana Kotigu koji se na sceni gore navedenog showa trebao pojaviti s Lidijom Bačić. 

Je li Vam žao je emitiranje showa 'Zvijezde pjevaju' odgođeno?

Jest, ali to je u ovom trenutku jedina razumna odluka. Sada je vrijeme za disciplinu i samodisciplinu u najrazličitijim oblicima, i stvarno ne treba previše dramiti oko toga. S druge strane, obećao sam svojim Instagram sljedbenicima da ću kao zamjenu za odgodu svaki dan pjevati nešto na Instagramu, tako da će neovisno o odgodi moći uživati u mom koloraturnom milozvučju.

Koje su Vaše mjere prevencije kada je u pitanju korona virus?

Vrlo je jednostavno, treba samo slijediti savjete stručnjaka, a to znači što više socijalnog distanciranja, kućne izolacije, redovite i povećane higijene ruku itd. Epidemija se, jasno je već neko vrijeme ne može izbjeći, ali je barem treba što je više moguće suzbiti, a to traži odgovorno ponašanje svakog pojedinca. 

Kako provodite vrijeme za vrijeme ove pandemije?

Gledam serije, slušam glazbu, čitam knjige i snimam Instagram storyje i TikTok videouratke - ukratko, uživancija. I dalje ne razumijem kako je ljudima toliki problem poslušati jednostavni savjet stručnjaka koji glasi 'Ostanite kod kuće', s obzirom da kod kuće mogu odmarati i posvetiti se nekim hobijima za koje nikad nisu našli vremena.

Jesu li Vaši fanovi razočarani što je odgođeno snimanje?

Tužni jesu, ali 'razočarani' nisu s obzirom da su i oni svjesni novonastalog konteksta jasno im je da je to bila dobra odluka. Isto tako, važno je naglasiti kako show nije 'otkazan' nego 'odgođen', što znači da je samo pitanje vremena kada se vraćamo jači. 

Screenshot YouTube

A što će biti sa snimanjem kviza 'Potjera'? 

Situacija je takva da je vrlo nezahvalno prognozirati bilo što u ovom trenutku. Zasad nemam nikakvih službenih potvrda da 'Potjera' staje, ali tko zna što nosi sljedeći tjedan, kako u vezi 'Potjere', tako u vezi svijeta općenito.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:39
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga