Obavijesti

Show

Komentari 15

Kraj serije 'Dexter' razočarao je fanove: Serija zaslužuje bolje!

Kraj serije 'Dexter' razočarao je fanove: Serija zaslužuje bolje!
5

Serijski ubojica Dexter u posljednjoj epizodi osme sezone serije odlazi u egzil. Fanovi su šokirani jer samovoljno odlazi, ne kaje se za svoje grijehe niti je kažnjen

VIDEO

Posljednja epizoda osme sezone kriminalističke serije 'Dexter' izazvala je dvojake reakcije kritičara i obožavatelja. 

- Još se pitam što se zapravo dogodilo u finalu 'Dextera'. Osam godina ga gledam i takav kraj mi je nagrada za to? Razočaran sam  - jedan je od komentara razočaranih fanova na Twitteru. 

No neki od obožavatelja bili su oduševljeni posljednjom epizodom u kojoj Dexter, stručnjak za forenziku koji radi za policiju u Miamiju, a noću je serijski ubojica koji hvata i ubija zločince koji su iznad zakona ili su zbog nekog pravosudnog propusta ostali na slobodi, lažira svoju smrt i odlazi u egzil. 

Razočaralo ih je zašto kraj ne prikazuje kako se nosi s ubilačkim porivima u novom okruženju, zašto se nije iskupio za svoje grijehe kao ni dobio zasluženu kaznu već samo otišao u samonametnuti egzil. 

- Ja sam jedini kojem se svidjela zadnja epizoda 'Dextera'? Bio je to tužan kraj sjajne serije. Njegova spoznaja da treba ostati sam. 'Dexter' je moja omiljena TV serija svih vremena unatoč njezinim padovima i usponima. Kraj je savršen - komentari su oduševljenih fanova, a bilo je i onih koji su priznali da su i 16 minuta nakon kraja serije još uvijek buljili u televizor od šoka. 

Unatoč, po mnogima, šokantnom završetku, zadnja epizoda serije privukla je rekordnih 2,8 milijuna gledatelja.

- 'Dexter' zaslužuje bolje. Dexterovi fanovi, koji su gledali kraj, bili su svjedoci najgoreg završetka serije još od Seinfelda - pišu strani mediji o serijskom ubojici čiji je nagon za ubijanjem nezaustavljiv dok mu pritom nije lako zadržati sliku brižnog i socijalno odgovornog bića. 

Bilo je nejasno hoće li Dexter u zadnjoj epizodi napustiti Miami kako bi s Hannah i sinom Harrisonom započeo novi život u Argentini, hoće li se riješiti ubojice Saxona, vjerovati svojoj sestri Deb...Na kraju, Hannah i Harrison odlaze u Buenos Aires čekajući Dextera da im se pridruži. No stvari se tragično odvijaju, Saxon puca u Deb kada ga pokuša uhititi i ona završi u komi bez nade da će se oporaviti. 

Dexter ubije Saxona, isključi respirator na koji je Debi priključena, ukrade njezino tijelo iz bolnice, pokopa je, uništi svoj brod i lažira svoju smrt. 

- Uništio sam sve što sam volio. Ne mogu dopustiti da se to dogodi Hannah i Harrisonu, moram ih zaštiti od sebe - govori. 

U završnim trenucima, bradati Dexter prikazan je u kampu u udaljenom Great Northwestu. 

- Sve što sam želio je da budem poput drugih ljudi, da osjećam što oni osjećaju. No sada samo želim to zaustaviti - govori Dexter na kraju.

'Dexter' ostavio drugu ženu zbog 25- godišnje Vanesse

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15

VIDEO

Osmijeh i veliki buket u rukama Filipa iz 'Braka na prvu': Čekao Tamaru, ona mu je odgovorila...
NEŠTO VIŠE...?

Osmijeh i veliki buket u rukama Filipa iz 'Braka na prvu': Čekao Tamaru, ona mu je odgovorila...

Filip i Tamara iz 'Braka na prvu' bili su omiljeni par gledateljima, a i nakon showa izgleda da su se nastavili družiti. Jučer je tako osvanula fotografija Filipa kako sjedi u autu na svadbi i drži buket...

Donosimo detalje svadbe sina Roda Stewarta: Pili hrvatska vina, a onda ostali bez glasa!
SLAVLJE DO DUGO U NOĆ

Donosimo detalje svadbe sina Roda Stewarta: Pili hrvatska vina, a onda ostali bez glasa!

Plus+ Organizatorice su za 24sata podijelile detalje vjenčanja godine. Rod Stewart uživao je u hrvatskim delicijama zajedno s mnogobrojnim gostima koji su ovih dana uživali u Dubrovniku, a finale je bilo uz Petra Grašu
Jelena Karleuša izašla na izbore u Srbiji: Glasala je u haljini na trobojnicu, nije nosila grudnjak
'PO MJERI'

Jelena Karleuša izašla na izbore u Srbiji: Glasala je u haljini na trobojnicu, nije nosila grudnjak

U Srbiji se danas održavaju lokalni izbori, a svoju građansku dužnost je obavila i Jelena Karleuša koja je za to izabrala neobičnu kreaciju