Obavijesti

Show

Komentari 1

Kralj fontana: Znanim vodenim panoom zavladao je Aquaman

Kralj fontana: Znanim vodenim panoom zavladao je Aquaman
9

Svjetlosnom projekcijom DC superheroja Aquamana na zagrebačkim je fontanama spektakularno najavljena premijera filma koji i prije službenog prikazivanja ruši rekorde diljem svijeta

VIDEO

Na dan kada 'Aquaman' kreće s prikazivanjem u kinima diljem Hrvatske, zagrebačke su fontane po prvi puta obojene spektakularnom projekcijom i vizualom filma kojeg željno iščekuju svi obožavatelji filmskih superjunaka i DC svijeta.

Došlo je vrijeme da ustanemo protiv vanzemaljskih tiranina
Došlo je vrijeme da ustanemo protiv vanzemaljskih tiranina

U susret premijeri filma danas, u četvrtak 13. prosinca, od 17 do 24 sata, će se ispred zgrade Nacionalne i sveučilišne knjižnice, prikazivati projekcija DC superheroja iz morskih dubina kojeg tumači globalno popularni Jason Momoa.

Pogledajte nevjerojatan video

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Aquaman je i prije službenog otvaranja u svijetu uspio postati jedan od najuspješnijih kino hitova svih vremena, jer je samo u Kini, u prvih par dana prikazivanja, utržio nevjerojatnih 93 milijuna dolara. Film će zasigurno postati hit 2018., iako dolazi koncem godine, a Zagreb je jedini grad na svijetu koji je na ovako jedinstven način obilježio premijerno prikazivanje. Aquaman u Americi ima premijeru 21. prosinca, čak tjedan dana poslije njegove premijere u Hrvatskoj.

Radnja filma prati polučovjeka, poluatlantiđana Aquamana (pravim imenom Arthura Curryja), kojem je majka kraljica Atlanna (Nicole Kidman) ostavila kao ostavštinu prijestolje podvodnog kraljevstva Atlantide. Međutim, Aquamanov polubrat Orm, koji je duboko razočaran činjenicom da prijestolje nije njegovo, kreće u osvajanje trona i rat protiv Aquamana.

Uz Jasona Momou i Nicole Kidman, u filmu se pojavljuju Patrick Wilson kao Aquamanov polubrat Orm, Amber Heard kao princeza Mera, Willem Dafoe kao Vulko i Temuera Morrison kao Aquamanov otac. Redatelj James Wan uvodi nas uvodi u spektakularan podvodni svijet s izuzetnim specijalnim efektima te se već sad nagađa da će biti nominiran za nagradu Oscar® u toj kategoriji. Priča Geoffa Johnsa, Jamesa Wana i Willa Bealla, temeljena je na DC-ovom liku Aquamanu, kojeg su stvorili Paul Norris i Mort Weisinger.

'Aquaman' u CineStar i ostala kina stiže u distribuciji Blitza, u najboljim kino formatima: IMAX 3D, 4DX i REALD 3D i 2D. Ulaznice je moguće kupiti online na stranicama kina ili na blagajnama kina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode