Show

Komentari 281

Kraljić: 'Ne muljam niti pričam očekivane šablone. Ne sviđa mi se pjesma Tick-Tock i gotovo...'

Kraljić: 'Ne muljam niti pričam očekivane šablone. Ne sviđa mi se pjesma Tick-Tock i gotovo...'

Ostajem dosljedna sebi sviđalo se to nekima ili ne. Imam pravo na svoj stav. Savjetujem vam da jednostavno pratite ono što vam odgovara, oštra je Nina nakon Albinine pobjede na Dori

Albina Grčić (22) u svibnju će nas predstavljati na Eurosongu u Rotterdamu u Nizozemskoj, a o njezinoj pobjedi ponovno se na društvenim mrežama oglasila Nina Kraljić (28), koja je nakon Albinine pobjede izrazila nezadovoljstvo organizacijom Dore i glasovanja te joj jedina nije čestitala.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ostajem dosljedna sebi sviđalo se to nekima ili ne. Ne muljam niti mislim uljepšavati i pričati očekivane šablone. Imam pravo na svoj stav da su mi Bernarda, Mia i Toma, pogotovo scenski i pjevački bili bolji i od mene i od Albine i njima čestitam. Ne sviđa mi se pjesma Tick-Tock i gotovo - započela je Nina svoju objavu pa nastavila:

- Ja vam savjetujem da ako vam se ne sviđa što jedna osoba govori i o drugoj strani medalje ili ima drugi stav od vašeg, a vi se s tim iz nekog razloga ne možete nositi, nego da napadate ili vrijeđate, da jednostavno pratite ono što vam odgovara. Zahvalna sam na Dori jer sam pokrenula projekt koji me strašno veseli i okupljam ljude oko sebe koji mi skroz odgovaraju privatno i poslovno i maknula sam se ovom Dorom zadnji put od HRT-a iz više razloga koji već traju nekoliko godina. 

Dodala je kako već ima svoje pobjede koje je pošteno dobila te su joj jako bitne. 

- Žalosno je da živimo u društvu u kojem se uvijek isto priča i radi i očekuje, a čim nije tako, odmah u javni linč. Da se zaista želim priključiti mainstreamu moje ponašanje bi bilo potpuno drugačije, vjerujte mi. Očito me nije briga što drugi misle pa čak ni visokorangirani lobiji, pratim sebe i svoju istinu i tko voli nek izvoli - zaključila je Nina. 

Inače, Kraljić je nakon Albinine pobjede objavila snimku na kojoj plače. 

- Mene je jako teško pobijediti, ako kužite na što mislim. Nemojte se uzrujavati niti oko brojeva niti oko svega što ste primijetili. Sve znam i sve nam je jasno - rekla je i poručila kako je završila suradnju s HRT-om. Albina se nakon toga požalila kako joj jedino Nina nije čestitala pobjedu na Dori. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S NINOM KRALJIĆ:

 

 

Najčitaniji članci